Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledik egy férfi, ha komoly dolgot akar?
"Nem kifejezetten helyes, inkább a belső vonz"
Szerintem arra utalt, hogy nem tipikus szépfiú, inkább átlagos, normál, semmi kirívó. A stílusa viszont nagyon tetszik neki, eddig legalábbis. Ebből a mondatból ez jön le inkább.
Szexelni majdnem mindegyik férfi akar, nem értem ezzel mi a baj.
Most mit kell ugy csinálni, mintha bármi elkopna, vagy bármi bűnt követnél el, mert lefekszetek egymással?
Ha a szex nem megy jól kettőtök közt, akkor halálra van ítélve a kapcsolat.
Innen tldr
Jó értem én, hogyha valakinek az a baja, hogy a másik lehet erőszakos lessz. De azt meg ki lehet szűrni, nagy biztonsággal, ha van az embernek egy kis önértékelése, meg egy kis emberismeret.
Jó hát ha valaki, soha nem próbálja, nem tapasztalja, akkor nem is fog ebben fejlődni. De meg kéne a nőknek is tanulni végre nemet mondani. Nem előre félni, hogy hu mi lesz, le akar majd feküdni velem.
Na és?
Nemet mondasz azt kész.
Biztos van pár gyökér, akinél csak az a megoldás ha elmész mert nem ért a szóból. De a teljes férfi társadalmat, és magatokat is tiltani a szextől, az kinek jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!