Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy közeledik egy férfi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy közeledik egy férfi, ha komoly dolgot akar?

Figyelt kérdés
Van valaki, aki tetszik, de annyi férfi van, aki csak szexet akar tőlem, hogy már félek belemenni bármibe is, mert vele én most komolyan gondolnám. Szóval nemrég ismerem, egyelőre csak beszélgetünk mindenféléről, viszont úgy látom rajta, hogy közeledik, sokszor ér hozzám "véletlen", és sokszor néz szó nélkül a szemembe. Tudom, hogy ebből még nehéz eldönteni, de szerintetek mit akarhat..? Még annyi, hogy azt megemlítettem már neki, hogy én komoly dolgot keresnék. Ha ezt tudja, és ő nem akar komolyat, akkor is közeledne?
2023. júl. 4. 07:33
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem úgy ismertem meg, hogy egy buliban odajött, más téren voltunk kapcsolatban, és elkezdtünk beszélgetni. Bírom ezt, hogy nem megkérdezitek hogy ismertem meg, hanem kijelentitek, hogy meg se ismertem volna másképp:D
2023. júl. 4. 07:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Na jó, köszi a normális válaszokat, úgy látom ezek elfogytak, már csak az unatkozó 10 évesek írogatnak. Úgyhogy nem olvasom tovább.
2023. júl. 4. 07:56
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha inkabb csak belsore tetszik, attol meg kepes lennel lefekudni vele, ha majd kesobb arra kerülne a sor? Mert egyszer igyis-ugyis sorra kene kerulnie.
2023. júl. 4. 08:10
 14/17 anonim ***** válasza:
75%

"Nem kifejezetten helyes, inkább a belső vonz"

Szerintem arra utalt, hogy nem tipikus szépfiú, inkább átlagos, normál, semmi kirívó. A stílusa viszont nagyon tetszik neki, eddig legalábbis. Ebből a mondatból ez jön le inkább.

2023. júl. 4. 08:16
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szexelni majdnem mindegyik férfi akar, nem értem ezzel mi a baj.

Most mit kell ugy csinálni, mintha bármi elkopna, vagy bármi bűnt követnél el, mert lefekszetek egymással?

Ha a szex nem megy jól kettőtök közt, akkor halálra van ítélve a kapcsolat.

Innen tldr

Jó értem én, hogyha valakinek az a baja, hogy a másik lehet erőszakos lessz. De azt meg ki lehet szűrni, nagy biztonsággal, ha van az embernek egy kis önértékelése, meg egy kis emberismeret.

Jó hát ha valaki, soha nem próbálja, nem tapasztalja, akkor nem is fog ebben fejlődni. De meg kéne a nőknek is tanulni végre nemet mondani. Nem előre félni, hogy hu mi lesz, le akar majd feküdni velem.

Na és?

Nemet mondasz azt kész.

Biztos van pár gyökér, akinél csak az a megoldás ha elmész mert nem ért a szóból. De a teljes férfi társadalmat, és magatokat is tiltani a szextől, az kinek jó?

2023. júl. 4. 08:28
 16/17 anonim ***** válasza:
25%
Forditva mukodik. Mindegyik ferfi ugy csinal, mintha komolyat akarna, de valaki lebukik ido elott. Ezeket van eselyed eszrevenni, ha olyan szituacioba kerulnek, ahol kiesnek a szerepukbol. Amig csak bajologtok egymassal, addig csekely az eselye, hogy kiderul a valos szandeka. A szex megtagadasa pedig jatszmazas, pont az ellenkezojet ered el vele. Aki normalis az nemnek veszi es tovabblep, aki pedig nem ismer nemet, az tovabb probalkozik es miutan megkapott, lelep. Viszont van egy egyszeru es mukodokepes dolog, amivel tisztazhato a helyzet. Csak olyannal fekudj le es akkor, amikor akkor sem merul fel a megbanas veszelye, ha nem lesz tobb 1 ejszakanal. Akkor nemcsak o kapott meg teged, hanem te is megkaptad ot. Onnantol meg kettotok dontese, hogy mi legyen a folytatas. Ha ezt a magat kereto, szuzlany archetipust fogod jatszani, akkor nem sok eselyed lesz normalis ferfit talalni, mert azokra nagy kereslet van, es masoknal hamarabb celt ernek.
2023. júl. 4. 08:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Nőként írom: amíg nem szexeltem valakivel, én sem tudom eldönteni, hogy tartós lesz-e, mert a szexben az ember önmagát nyújtja. Szóval kár ezen filózni, hogy a másik mit akar, mert úgyis kialakul idővel, hogy mit hozunk ki egymásból. A párommal laza szexkapcsolatnak indult, de elég gyorsan szerelem lett belőle és közel egy évtizede együtt vagyunk.
2023. júl. 4. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!