Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy egy pasi komoly szándékkal közeledik?

Figyelt kérdés
Mik a jelei?
2020. nov. 7. 09:02
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Annál mi a jel, ha te komoly szándékkal közeledsz?
2020. nov. 7. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Nem akar az első randin nálad alaudni...
2020. nov. 7. 09:07
 3/8 Noren1989 ***** válasza:
93%
Leveszi a jeggyűrűjét a talàlkozótok előtt...
2020. nov. 7. 09:07
 4/8 anonim ***** válasza:
52%
Ha nincs emberismereted, és nem veszed a metakommunkációs jeleket, akkor még kicsi vagy a randizáshoz.
2020. nov. 7. 09:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolat így vagy úgy alakul, a szereplők alakítják.

Ismerek egyéjszakás kalandnak indult 25 éves házasságot és komoly tervekkel indult 3 hónap után véget ért ismeretséget is.

A lényeg, hogy menet közben alakulnak a kapcsolatok, az elején egyikről sem lehet tudni, hogy mi lesz belőle. Viszont amikor komolyra válik, azt már nem kell kívülről magyarázni, pontosan fogod tudni!

2020. nov. 7. 09:38
 6/8 anonim ***** válasza:
36%
Férfiak és komoly szándék...komoly arccal hazudnak.
2020. nov. 7. 09:49
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Megérzés...a párom úgy irta az első levelét hogy vhogy megéreztem végre vki "végleges" társat keres. (Középkorúak vagyunk). Egyből meglett az összhang, imádtam vele irogatni..élőben pedig folytatódott ami írásban kezdődött
2020. nov. 7. 11:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom. De szerintem ez úgy működik, hogy találkozgattok, ismerkedtek, aztán majd idővel eldől, mi lesz belőle.
2020. nov. 7. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!