Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy közeledik egy férfi, ha komoly dolgot akar?
Figyelt kérdés
Van valaki, aki tetszik, de annyi férfi van, aki csak szexet akar tőlem, hogy már félek belemenni bármibe is, mert vele én most komolyan gondolnám. Szóval nemrég ismerem, egyelőre csak beszélgetünk mindenféléről, viszont úgy látom rajta, hogy közeledik, sokszor ér hozzám "véletlen", és sokszor néz szó nélkül a szemembe. Tudom, hogy ebből még nehéz eldönteni, de szerintetek mit akarhat..? Még annyi, hogy azt megemlítettem már neki, hogy én komoly dolgot keresnék. Ha ezt tudja, és ő nem akar komolyat, akkor is közeledne?2023. júl. 4. 07:33
1/17 anonim válasza:
Ez is csak rá akar húzni a farkara. Ne dolj be neki
2/17 anonim válasza:
Hát igen, ennyiből még nem lehet tudni hogy ez most komoly-e részéről, vagy sem. Ehhez beszélgetni kell többet.
Ha valaki megemlítené, hogy pont ettől tart az ismerkedésnél, hogy csak szexet akarok tőle, biztos nem simogatnám (mondjuk amúgy se, ez elég hatásvadász dolog).
A megérzésed mit mond? Mi a benyomásod róla?
Első körben azt mondanám, hogy egy férfiről könnyen meg lehet állapítani dolgokat, például érezni azt, ha valaki komolyabb, mert akkor nem hajszol semmit, visszafogott, figyelmes, tehát partnerként tekint.
3/17 A kérdező kommentje:
Közben eszembe jutott, hogy nem fogok vele lefeküdni, ha erre eltűnik akkor nem volt komoly ..
2023. júl. 4. 07:41
4/17 A kérdező kommentje:
Hu nem tudom, kedves, de egyelőre nem ismerem annyira, és nem is úgy indult a dolog, hogy lesz köztünk valami, ezért kicsit meg is lepett a közeledése.
2023. júl. 4. 07:42
5/17 anonim válasza:
Szerintem te ilyen felfogással ne pasizz soha, nem neked való egy FFI.
6/17 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet tudni. Mindenesetre ha jól néz ki, akkor a legegyértelműbb jelekből sem fogod észrevenni, hogy csak szexet akar, ergo meg fog dugni. Márpedig jól néz ki, különben nem érdekelne.
7/17 A kérdező kommentje:
Szerintem te pedig ilyen stílussal ne válaszolj senkinek gyk-n, nem neked való hidd el.
2023. júl. 4. 07:49
8/17 A kérdező kommentje:
Nem kifejezetten helyes, inkább a belső vonz, a helyes pasikat nem annyira szeretem mert tudjuk milyenek.
2023. júl. 4. 07:50
9/17 anonim válasza:
Ha nem lenne helyes, akkor el se jutottál volna odáig, hogy belsőre megismerd.
10/17 anonim válasza:
Neked üldözési mániád van, tehát ne is àllj szóba egy ffival se mert mind hamis:Xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!