Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki a szüleivel él az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a szüleivel él az ugye redflag és kuka, de ha valaki megörökli azt a házat, akkor az illető egyből férfi lesz?

Figyelt kérdés
Tehát egy férfit ez esetben az teszi férfivé a szemetekben hogy meghaltak a szülei?

2023. júl. 3. 19:17
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

"Szoval miert masoktol teszed fuggove h mit ersz el az eletben?"

Nem erről volt szó, nem értetted amit írtam

Arról van szó hogy eleve nincs ok rá feltétlenül hogy különköltözzön

Ha van oka rá az más, és nőktől függetlenül vannak motivációk dolgokra, de ha valamire anélkül nincs (mert nincs úgy haszna és értelme) akkor nincs motiváció ahhoz hogy megtedd.

Legfeljebb azért hogy imponálj

Teneked az imponálási kényszer ad elég motivációt?

2023. júl. 4. 08:17
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Én örököltem egy lakást, most épp felújítom, de pénzem is lenne egy másikra is akár. A kutyát nem érdekli, ha lenne barátnőm (nem lesz) akkor odaköltöznék, de így fölöslegesnek érzem. Minek lakjak egyedül, ha amúgy szüleimmel jól kijövök és nem zavarjuk egymást?
2023. júl. 4. 08:25
 43/56 anonim ***** válasza:
66%
De ha ennyire szuper a mamahotel, akkor miért jön fel ez a kérdés mindig? Éljetek boldogan anyuval 50 éves korotokig.
2023. júl. 4. 08:50
 44/56 anonim ***** válasza:
66%

Ha egy felnőtt férfinak az nem elég ok a külön költözésre, hogy szex közben a szülők ne a szomszéd szobában hortyogjanak, akkor nem tudom, hogy mi lehetne az.

Én 21 évesen költöztem albérletbe, és bár jó a kapcsolatom a szüleimmel, elképzelni nem tudom, hogy velük éljek. Ugyanígy nem tudom elképzelni, hogy olyan férfival legyek, akiben nincs meg a függetlenedés igénye.

2023. júl. 4. 09:10
 45/56 A kérdező kommentje:

"Ha egy felnőtt férfinak az nem elég ok a külön költözésre, hogy szex közben a szülők ne a szomszéd szobában hortyogjanak, akkor nem tudom, hogy mi lehetne az."

Mégis miféle szexről beszélsz?

Amíg a férfi kuka, addig miféle szexet zavar a szülő a másik szobában?

2023. júl. 4. 09:22
 46/56 anonim ***** válasza:
91%

45

Ok, akkor az nem elég ok, hogy egyáltalán LEGYEN szex. XD

2023. júl. 4. 09:26
 47/56 anonim ***** válasza:
95%
A szüleimmel egy házban élek, és van barátnőm. Méghozzá nem is akármilyen. Akkor hogy is van ez?
2023. júl. 4. 09:44
 48/56 anonim ***** válasza:
65%

45

Hogyan szexelnénk, ha a szuleiddel élsz? Sehogy! Normális no nem tud ugy feloldodni, hogy kozben a anyuka a szomszed szobában nézi a szulejmán. igy veled nem jonnek ossze

2023. júl. 4. 11:39
 49/56 anonim ***** válasza:
100%

47

AAz úgy van, hogy te normális vagy agyilag.

2023. júl. 4. 11:59
 50/56 anonim ***** válasza:
100%
Igazából az átlag papírfalú lakóparkban vagy egymástól 2 m-re lévő ablakokkal erkélyekkel inkább olyan mintha nagy közös szex lenne a szomszédokkal, még az alsókkal is. Egy régi családi házban szülők az egyik sarokban, gyerekük szobája onnan valahol 10 m-re inkább megvan a privát szféra, főleg ha van külön fürdő.
2023. júl. 4. 12:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!