Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valaki a szüleivel él az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki a szüleivel él az ugye redflag és kuka, de ha valaki megörökli azt a házat, akkor az illető egyből férfi lesz?

Figyelt kérdés
Tehát egy férfit ez esetben az teszi férfivé a szemetekben hogy meghaltak a szülei?

2023. júl. 3. 19:17
1 2 3 4 5 6
 31/56 A kérdező kommentje:

"Az viszont tényleg fura, aki 35+ évesen is mama hotelben van megtakarítások nélkül, nem amiatt, mert “nem tud beülni a készbe”a nő, hanem mert arra utal, hogy lusta és motiváció nélküli a férfi akitől nem lehet majd később sem várni sokat"

Teljesen biztos is hogy motiváció nélküli. Ha épp nincs stabil párkapcsolata (ugye párkeresésről van szó tehát ez evidens) akkor nem nagyon van motováció sem arra hogy változtasson ezen.

Hisz kérdem én adott esetben mi a franc érdeke lenne valakinek elköltözni szülőtől ha jól kijönnek és nincs nő a képben?

Mi motiváció kéne hogy legyen?

Az hogy a nő beleülhessen a készbe?

Mindegy amúgy hány éves az illető, megint ott vagyunk ahonnan elindultunk

2023. júl. 3. 22:05
 32/56 anonim ***** válasza:
21%
Ha meghalnak a szülők, akkor kénytelen lesz felnőttként élni. Az én exemnek, aki így élt, egy hete halt meg az anyukája, most 45 éves. A terve bejött, lett lakása munka nélkül. A kérdés, hogy ennyi idősen lesz-e párja. Családalapítás már biztosan nem. Ha még most áll neki felújítani, 50 éves lesz, mire lesz egy szép lakása. Persze csak akkor, ha elmegy dolgozni. Lassan 20 év munkanélküliség után nem hiszem, hogy kapkodni fognak érte. Nekem így sem kéne, nem lett férfi attól, hogy meghalt az anyja.
2023. júl. 3. 22:36
 33/56 anonim ***** válasza:
84%
Egy férfi lehet akkor is értelmes ha a szüleivel lakik és lehet akkor is totális fail ha egyedül él 18 éves kora óta...
2023. júl. 3. 23:16
 34/56 anonim ***** válasza:
61%

Jó esetben 50 körül/ felett vagy, mikor meghalnak a szüleid.

Mit csináltál az elmúlt 30 évben?

2023. júl. 3. 23:44
 35/56 anonim ***** válasza:
77%

"Az hogy a nő beleülhessen a készbe?"

Vagy ő akar beülni a készbe. Hány ilyen van!

Velem történt, hogy egy hetes ismerkedés után a pasi be akart költözni a lakásomba. Repült is azonnal.

2023. júl. 3. 23:47
 36/56 anonim ***** válasza:
3%
Ha pocakos vagy 18 cm alatti a fütyköse akkor továbbra se tartják férfinek! Hiába az örökölt ház.
2023. júl. 4. 04:45
 37/56 anonim ***** válasza:
0%
Nem! Számomra akkor lesz férfi, ha saját tulajdonu ingatlanban él! Pont. Ha örökölte, akkor örökölte, ha vette, akkor vette...
2023. júl. 4. 06:58
 38/56 anonim ***** válasza:
0%

Nem ertem....

Nekem a fejlodesre soha nem kulso motivaciom volt (no, anyagi javak szulok elvarasok) hanem belso.

En sajat magam akartam tanulni es edzeni. Sajat magam akartam sporolni a jovobeli celjaimert.

Nem masoktol tettem fuggove az eletem. Ha volt parom akkor sem az o elvarasai voltak eloterbben hanem szepen egyeztettuk kompromisszumot kotottunk.

Pl nem hagytam fel a edzessel csak mert o azt feleslegesnek itelte. Azert edzek heti 3x meg en jol erzem magam tole. Nem kezdtem el jobban koltekezni. Oke persze azert ha baratnod van az penzbe kerul az elejen de 1-2 honap utan felesbe ment minden.

Szoval miert masoktol teszed fuggove h mit ersz el az eletben?

2023. júl. 4. 07:09
 39/56 anonim ***** válasza:
3%
#32 megis jartal veke, mert exnek irtad. Akkor te is igenytelen vagy.
2023. júl. 4. 07:35
 40/56 anonim ***** válasza:
31%
#39 Én spec. pár hónap után kiraktam. Azért valamennyi idő kell, hogy megismerd a másikat.
2023. júl. 4. 08:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!