Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érthető, ha internetes ismerkedés során emiatt húzom a találkozót?
Férfiként interneten ismerkedem leginkább, mikor elkezdek levelezni vagy csetelni akkor nagyon szeretem húzni a találkozót, mert el akarom kerülni a felesleges köröket...
Például egy lánnyal elbeszélgettem, leveleztem és csak 3 hét után derült ki hogy például nem szereti a pocakos pasikat. Nekem meg pocakom nyilván, így ghostingoltam. Szóval lényegében ha sokat beszél valaki szerintem találkozó előtt akkor kiderülhetnek olyanok amivel megspórolsz magadnak egy készülődést, egy randizási időt, vagy pénzt
De az vagy.
Miért nem küldtél képet?
Ahol nem volt beled? Azon tetszettél neki, aztán elhintette, hogy nem szereti a pocakosakat?
(Miért harapófogóval kell kiszedni belőled mindent?)
Nekem a chatelgetés is felesleges kör, pont ezért nem húznám sokáig, egy héten belül találkozás, vagy nem írok többet.
Amúgy meg ezeket a témákat kb az első nap meg lehet beszélni, hogy kinek mi tetszik, miről beszéltetek három hétig?
Sztm meg az időhúzás felesleges kör.
N 31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!