Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A netes ismerkedésnél tényleg sok férfi azért húzza a személyes találkozót, mert abban reménykedik, hogy interneten annyira megkedveli majd a lány őt, hogy a külső belső hibáit is elnézi majd neki?
Biztos van aki így gondolkodik. Mindenesetre naív, szeretne találkozni (még akkor is, ha nem tudja mire számítson), de nem mer, mert szégyenli magát, mégsem akar lemondani a találkozás esélyérõl.
Kiváncsi vagyok mi mondható el a "belsõségérõl":)) Velem már kezdtek ki ronda pasik netek kívūl, élõben, kellõ önbizalommal, és bírtam õket kínézet ellenére is, már az elején is. Szerintem csak áhítja magát az, aki azt hiszi idõ tologatás kell ehhez, hogy elfogadják õt.
Szerintem nincs értelme.
Már azért sincs értelme, mert kínként éli meg a kapcsolatot, és erre nem kifogás a kinézete. A személyiségét is nehezen mutatja ki, nehezen fejezi ki magát, ezért "kell idõ".
Aki direkten, kezdésbõl bátran kitudja mutatni a személyiségét (kinézet ellenére is), annak nem kell, mert szebbnek úgy sem fogod látni õket az idõ múlásával.
Tehát nem csak a kinézete miatt, hanem talán a személyisége is megvan rekedve az internetes sorok között.
Látszik, hogy sosem voltál ronda. Ezt csak az értheti aki így kénytelen élni. 2010 óta nincsenek tartósabb emberi kapcsolataim, igaz időszakos sok volt, de valahogy mindegyik véget ért elég hamar.
A stílusom is kezd olyan lenni, mint Stewart-nak a Big Bang Theory-ból. Együtt tudok érezni vele.
Lófszt!!!!!!!!
Sok csajjal ismerkednek! Teltház van! Várj a sorodra! Meg húspiac.
Akik meg rondák azoknak üzenem, hogy tegyenek ellene!
Ruházat, frizura, kozmetikus, sport! Nem kell nyávogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!