Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor hívjam el egy találkozór...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor hívjam el egy találkozóra? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem. Jó pár napja már irogatunk és elég sok dolgot megtudtunk egymásról. Nem tudom bejövök-e neki, habár nem éppen rövid mondatokban válaszol nekem. Nos nem tudom, hogy mennyit kéne várni mielőtt elhívnám egyet találkozni személyesen és hogy hogyan kérdezzem ezt meg. Köszönöm előre is!

2021. aug. 30. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Max egy-két hét. Ne várj sokáig.
2021. aug. 30. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

Miért vagy ideges, várd ki a végét nem kell tolakodni.

A beszéd , az irás úgyis kihozza azt hogy mikor érdemes randizni.

Írogassál neki nyugodtan és majd lehet ha ő megemliti akkor állj elő a nagy randiddal.

Még azt se tudod hogy ezt hogy kell kommunikálni, akkor mit akarsz .

De ha már eljutsz egy szintig akkor tereld úgy a beszélgetést, hogy esetleg pont arra lenne dolgod amerre lakik és megkéred hogy tudna e segiteni azon a részen, vagy valami kis ürüggyel.

Hidd el ha még irkálsz neki , te is sok mindent megtudsz és lefogsz valamennyire nyugodni.

2021. aug. 30. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
80%
Hívd el, amíg bele nem ül egy másik pálcába. Én akikkel sokáig húztam, pont azokkal nem jött össze, akikkel pedig találkoztam, azokkal ragadtam le igazán.
2021. aug. 30. 20:14
 4/9 anonim ***** válasza:
80%

Felesleges húzni. Én sose szerettem mikor egy pasi húzza az időt, meg ezt az írogatást sem.

Mostani párommal mi is neten ismerkedtünk meg, már másnap elkérte a telefonszámomat, és felhívott. Egy hét múlva már találkozóra hívott. Így hamar kiderült hogy passzolunk egymáshoz.

2021. aug. 30. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Nem érdemes húzni, mert csak élőben derül ki, hogy tudtok-e vonzódni egymáshoz. Ha már elindult érdemi beszélgetés, legyen mielőbb tali.

(Nekünk 1 hét sem volt az első beszélgetéstől és lett folytatás.)

2021. aug. 30. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Valóban nem érdemes húzni halasztani mert azt hiszi majd h nem csak vele foglalkozol. Ilyenkor jön az hogy mást keres.
2021. aug. 30. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

1.Van kedved találkozni valamelyik nap?

2.Szereted a teát / kávét? Van kedved beülni velem egy teára /kávéra vmelyik nap?

3.Olyan szép az idő, sétálunk egyet?

Drukkolunk! 🙂

2021. aug. 30. 21:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a tanácsokat! 🤗
2021. aug. 31. 08:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal, fölösleges neten úgy beszélgetni, hogy élőben nem találkoztatok még. Úgyis ott fog kiderülni, hogy lesz-e folytatás. Hívd fel, beszélj meg vele egy mihamarabbi találkozót!
2021. aug. 31. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!