Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző,hogy akiknek nincs anyagi háttere,azok családot alapítanak, akiknek meg van, azok nem?
Teljesen jól látod!
A Magyar családpolitika jelenleg arról szól, hogy a sok hülye megcsinálja a 2-3-4 gyereket kopasz p.csával, aztán közös pénzből felneveljük a gyerekeiket, hogy aztán amikor elérik a felnőttkort, akkor szépen lelépjenek az országból.
És közben épül a nagy, erős, büszke Magyarország indiai és filippín vendégmunkásokkal!
Amúgy én szeretnék majd gyereket, de nagyon nem mindegy, hogy kivel, meg nem akarom elkapkodni ezt az egészet.
De fura nekem,h pont azok vállalnak, akik alig győzik anyagilag.
Van saját lakásunk a párommap, autók, megtakarítás, jól fizető állások.
Mindenünk megvan, ám nem érzem úgy, hogy ebbe a világba én gyereket szeretnék szülni. Vágyom még a szabadságra is.
Lehet eljön az ideje, lehet, hogy nem.
Emellett én is azt látom a környezetemben, hogy rengetegen a CSOK miatt vállalnak gyereket a semmibe.
A környékünkön 30 millió alatt 2 szobás lakás se nagyon van, nemhogy családiház. Nem tudom mi a terv az ilyen embereknél.
Nemrég egy kis 20 éves munkatársam jelentette be, hogy babát vár és összeházasodnak és CSOK meg ház meg stb.
A lánynak 9 testvére van, brutális szegénységben nőtt fel, sok dolgot elmesélt. Mégis úgy döntött, hogy folytatja azt az életet. Vettek egy nagyon lepukkant romos házat.
Az én szememmel egy lakhatatlan ház. Ők mindennemű felújítás nélkül beköltöztek a házba. Oda várja a pici babát. Számomra ez nagyon megbotránkoztató.
Párom édesanyjáék 16-an testvérek.
A legtöbbje csóró, alkoholista, bűnöző és ontják a gyerekeket. A 16-ból 3-an érezték azt, hogy 1 gyermeknek szeretnének megadni mindent. A többi hiába nőtt fel rossz körülmények között lesz@rják, hogy a gyerekeik is úgy nőnek fel. Nem tudom megérteni az ilyen embereket és sajnálni se.
27/N
Abszolút ezt tapasztalom. Azoknak az embereknek nincs gyereke, akiknek érdemes lenne szaporodni és nekik ugatnak a tenyészkancák, hogy "te ne is szaporodj", miközben ők csupasz seggre szülnek és utána szarnak rá meg a nevelésére.
Tanult emberek, orvosok, mérnökök, jóeszű, szép emberek rendezett anyagi háttérrel ódzkodnak a gyerekvállalástól. És a legrosszabb, hogy sokuknál pont a suttyók gyerekeivel szerzett tapasztalatok a legnagyobb ellenérv. Hogy bárhova mennek, élvezhetetlen és szar lesz más kölyke miatt, hogy azt látják, hogy aki gyereket csinál, az mást nem...
Nincs ez így rendjén, dehát ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!