Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire jellemző,hogy akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző,hogy akiknek nincs anyagi háttere,azok családot alapítanak, akiknek meg van, azok nem?

Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy csak az én környezetemben van így, vagy más is így látja, de kíváncsi vagyok. Mert konkrétan azt figyeltem meg,hogy manapság leginkább azok vállalnak gyereket, akik szegényebbek, és közben meg akiknek jó anyagi helyzete van meg nem igazán, ide értve magamat is. Egyedül élek a lakásomban, jólétben,és simán lenne helye itt egy gyereknek meg párnak, de egyszerűen senki mellett nem tudok elköteleződni, közben meg mások meg azon szívnak, hogy már a 2 gyerek jön,de még a hitelt se tudják kifizetni a lakáshoz.
2023. júl. 1. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg akiknek van anyagi háttere, azoknak azért van, mert nincs gyerekük. Ill. akiknek nincs anyagi hátterük, azok általában alacsonyabb iskolázottságúak és nem racionális érvek alapján hozzák meg a döntést a gyerekvállalás mellett, hanem szülnek bele a világba, majdcsakleszvalahogy.
2023. júl. 1. 23:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jól látod!

A Magyar családpolitika jelenleg arról szól, hogy a sok hülye megcsinálja a 2-3-4 gyereket kopasz p.csával, aztán közös pénzből felneveljük a gyerekeiket, hogy aztán amikor elérik a felnőttkort, akkor szépen lelépjenek az országból.

És közben épül a nagy, erős, büszke Magyarország indiai és filippín vendégmunkásokkal!

2023. júl. 1. 23:14
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Akinek van manija, annak jobban van célja is, semmint hogy családot alapítson, osztan mondjuk 2 év után válás legyen a vége. Azaz jobban gondolkodnak előre.
2023. júl. 1. 23:20
 4/13 A kérdező kommentje:

Amúgy én szeretnék majd gyereket, de nagyon nem mindegy, hogy kivel, meg nem akarom elkapkodni ezt az egészet.

De fura nekem,h pont azok vállalnak, akik alig győzik anyagilag.

2023. júl. 1. 23:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Van saját lakásunk a párommap, autók, megtakarítás, jól fizető állások.

Mindenünk megvan, ám nem érzem úgy, hogy ebbe a világba én gyereket szeretnék szülni. Vágyom még a szabadságra is.

Lehet eljön az ideje, lehet, hogy nem.

Emellett én is azt látom a környezetemben, hogy rengetegen a CSOK miatt vállalnak gyereket a semmibe.

A környékünkön 30 millió alatt 2 szobás lakás se nagyon van, nemhogy családiház. Nem tudom mi a terv az ilyen embereknél.

Nemrég egy kis 20 éves munkatársam jelentette be, hogy babát vár és összeházasodnak és CSOK meg ház meg stb.

A lánynak 9 testvére van, brutális szegénységben nőtt fel, sok dolgot elmesélt. Mégis úgy döntött, hogy folytatja azt az életet. Vettek egy nagyon lepukkant romos házat.

Az én szememmel egy lakhatatlan ház. Ők mindennemű felújítás nélkül beköltöztek a házba. Oda várja a pici babát. Számomra ez nagyon megbotránkoztató.

Párom édesanyjáék 16-an testvérek.

A legtöbbje csóró, alkoholista, bűnöző és ontják a gyerekeket. A 16-ból 3-an érezték azt, hogy 1 gyermeknek szeretnének megadni mindent. A többi hiába nőtt fel rossz körülmények között lesz@rják, hogy a gyerekeik is úgy nőnek fel. Nem tudom megérteni az ilyen embereket és sajnálni se.

27/N

2023. júl. 1. 23:41
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen körökben mozogtok, felénk sokan vállalnak relatíve jó anyagi helyzetben gyereket. Nyilván a putrisoron áll amit itt irtok, de bőven vállalnak 1-2-3 gyereket olyanok, akiknek stabil vagy jó az anyagi helyzetük. Attól hogy valakinek jó munkája és pénze van, nem kell feltétlenül rühellnie a gyerekeket.
2023. júl. 2. 00:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút ezt tapasztalom. Azoknak az embereknek nincs gyereke, akiknek érdemes lenne szaporodni és nekik ugatnak a tenyészkancák, hogy "te ne is szaporodj", miközben ők csupasz seggre szülnek és utána szarnak rá meg a nevelésére.

Tanult emberek, orvosok, mérnökök, jóeszű, szép emberek rendezett anyagi háttérrel ódzkodnak a gyerekvállalástól. És a legrosszabb, hogy sokuknál pont a suttyók gyerekeivel szerzett tapasztalatok a legnagyobb ellenérv. Hogy bárhova mennek, élvezhetetlen és szar lesz más kölyke miatt, hogy azt látják, hogy aki gyereket csinál, az mást nem...

Nincs ez így rendjén, dehát ez van.

2023. júl. 2. 00:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Nagyon közel lakunk Ausztriához. Itt én azt vettem észre, hogy akinek más nemzetiségű felmenője is van azok vállalnak több gyereket. Ez nem mindig jelent jó anyagi hátteret. Ők valahogy optimistábban állnak hozzá. Meg a HIT gyülekezetnek tagjai. Köztük is van szegény, gazdag. Érdekes az is hogy diplomás szülőknek nem minden esetben lesz a gyerekük is az. Fordítva viszont több ilyet is látok. Azt gondolom aki megszületik az okkal, céllal jön a világra.
2023. júl. 2. 07:41
 9/13 anonim ***** válasza:
26%
Kerdező! Azert jó az amyagi helyzeted, mert nincs gyereked. Nekünk van 2 kislányunk. A férjem havi 1M, én a GYED.et! Épphogy elég a ház hitelre, 2 autó fenntartására, rezsi+kaja, meg évi 1 kulfoldi myaralás, és félretenni valamennyit. Nehogy azt hidd, hogy ez gazdagság..., de megélünk! Egy gyerek kezdő ktg.e ma 1.5M. Alsóhangon! (Ebbe benne van a magánkorházi számla is+a 9 hónapnyi vizsgálat)
2023. júl. 2. 09:44
 10/13 anonim ***** válasza:
9/9. Azt látom a fiataloknak nagyon kellenek a külsőségek. Pl. Megvesz falun egy lakható 90-es!!! években épült házat. Szinte összedönti mert neki más kell. Erre felvesz 60 mill. ft kölcsönt. Városon EVIDENS, a fiatal pár külvárosba költözik vagy építkezik. Parkos udvar, 2 lehetőleg új autó. Ja és a külföldi nyaralás. Ja, hogy MO-n éhen lehet halni. Hát persze. Mi egy régi!!! lakásban lakunk. /Fiatal ide nem költözne./ Mert nehogy má' kopott falak, régies környezet. Egy 16 éves autónk van. /Fiatal: fúj./ Fele ennyiből élünk 4-en mint ti. Ja, hogy nem veszek minden télen másik téli kabátot? És a kisebbik gyerek is felveszi a nagyobbról maradt fehér inget. Gondolom ez nálatok elképzelhetetlen. És van olyan ismerősöm aki teljesen ingyen szült!!! Tehát nem volt fogadott orvosa. Képzeld gyönyörű egészséges kislánya van. Én meg még csak nem is főzök mindennap. Heti 3-szor úgy hordjuk az ebédet. Persze itt is vannak akik osztrák fizetésből / 2 felnőtt/ sem tud megélni. Mert a gyereknek 1 mill. ft-os zenélő babakocsi kell. Hát erről ennyit. Hogy egy gyerek alsóhangon 1,5 mill ft? Ja magánkórház meg gondolom csak extra drága üzletből való babaruhák felelnek meg. Fogy a magyar. Hála istennek! Majd jönnek a szomszéd országokból. Az ukrán meg a román asszony majd tud gyereket vállalni. Csak aztán ne legyen sírás-rívás ha többségbe kerülnek és terület is kell nekik.
2023. júl. 9. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!