Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jellemző,hogy akiknek nincs anyagi háttere,azok családot alapítanak, akiknek meg van, azok nem?
10-es, mindenkinek mások az igényei. 9-es attól még nem rosszabb nálad, hogy normális környezetben él és nem a nagyobb gyerek levetett ruháját adja a gyerekére.
Én is kertes házban lakom, de nem azért, hogy kívülre mutogatni tudjam, hanem mert igényem van egy bizonyos szintű életszínvonalra. Az is igaz, hogy a turkálóban negyedannyiba kerül egy nadrág, mint amilyet én hordok, de akkor se megyek be oda turkálni.
Ettől még nem vagyok rosszabb nálad.
Tőlem az ukrán meg a román asszony ötöt is szülhet, engem nem zavar.
10
Egyáltalán nem! Baba-mama csoportokbol szedtem össze kb mindent amit nem vesz a szájába, azokbol uhat vasaroltam. (Tudom flancoltunk). Egy vizsgálat magán nődokinál (minimum 9 kell, de inkább 10) / 9 hónap, 25 ezer/alkalom (x10 = 250 ezer) +a szülés. Mehetsz persze államiba is, ahol elötted a devlás c.tipusu fekudt a vizsgálo asztalon, de azert ennél többre van igényem! Szulhetsz államiban, de minimum hasmenéses virusfertozessel mész haza. És ne hazudj!!!! Nem hallottam olyat, aki ne traumaként élte volna meg az allamiban szülést! Persze lehet reakizálni, stb. De attol még hazugság) Ki beszélt itt zenélő babaklcsirol bzdmeg?
Külsőségek? Engem nem érdekel ki kit gondol, az viszont igen, hogy mi hogyan érezzük magunkat!
P.S. valóban vettünk egy nagyon drága luxus dolgot, carbonvázas babakocsi, (használtaln) 400 ezer volt annol! Tudtam menni futni a babákkal, mert nagyon nagy szükségem van a levegőn mozgásra. (Ezt nem számoltam bele az 1.5M.be)
11
Baba-Mama csoportban, 100 ezerből megvolt az elsőnek a kisruha készlet féléves koráig!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!