Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz az ismerkedés? Mit akarnak a mai lányok?
27 éves vagyok, a hosszabb párkapcsolatok híve vagyok, így a csajozós rész kimaradt eddig az életemből. 4 komolyabb kapcsolatom volt idáig, 2-5 év közötti időtartammal.
Nem mondom magam 10/10-es srácnak kinézetre, de 10/7-8-at megmernék kockáztatni, tökéletes és hófehér a fogsorom, edzzek, orvosi egyetemen tanulok, mellette vállalkozok, van humorom, ambíciózus vagyok, de ezek mellett introvertált, nem is szeretek idegen emberekkel ismerkedni, viszont nagyon leszűkült a baráti köröm, és egy alkalmi partnerre is vágynék.
Regisztráltam 3 társkeresőre, tinderen előfizettem a platinumra, havi 12 ezer ft majdnem.
A vékony lányok tetszenek, ezért szinte minden vékonyabb és vonzóbb lányt jobbra húzok, mert szívesen ismerkednék.
Ma egész nap jobbra húztam Budapest 30km-es körzetében mindenkit, aki tetszett, de hiába lett 10 match, 1 lány írt vissza 2 szót kb és ennyi.
Itthon ülök, untakozok, és senkit nem találtam legalább egy gyors vacsira, vagy mozira, bármire…
Mégis minek pörgetik a tindert, ha nem is reagálnak? Hogyan várják így a csodát, vagy a változást az életükben?
Ezek mellett hogyan lehetne ismerkedni?
Egyedül nem szívesen mennék sehova, és az ottani társaságokhoz sem szívesen mennék oda ismerkedni, nagyon kellemetlenül érezném magam, és cikinek is.
Tuti, hogy nagyon sokan vannak még így, ahogyan én is jelenleg, de nem tudom hol találhatnánk meg egymást.
Ötlet esetleg?
"Szerintem sok esetben inkább a nők azok, akiknek reálisabban kellene értékelniük önmagukat, illetve a férfiakat, és nem csak a plakátfiúkat kikiáltani tökéletesnek, míg a többieket leszarják."
Pedig segített volna, ha elfogadod a valóságot, de akkor élj magányosan vagy cigányokkal, és éljenek a plakátfiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!