Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz az ismerkedés? Mit akarnak a mai lányok?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, a hosszabb párkapcsolatok híve vagyok, így a csajozós rész kimaradt eddig az életemből. 4 komolyabb kapcsolatom volt idáig, 2-5 év közötti időtartammal.

Nem mondom magam 10/10-es srácnak kinézetre, de 10/7-8-at megmernék kockáztatni, tökéletes és hófehér a fogsorom, edzzek, orvosi egyetemen tanulok, mellette vállalkozok, van humorom, ambíciózus vagyok, de ezek mellett introvertált, nem is szeretek idegen emberekkel ismerkedni, viszont nagyon leszűkült a baráti köröm, és egy alkalmi partnerre is vágynék.

Regisztráltam 3 társkeresőre, tinderen előfizettem a platinumra, havi 12 ezer ft majdnem.

A vékony lányok tetszenek, ezért szinte minden vékonyabb és vonzóbb lányt jobbra húzok, mert szívesen ismerkednék.

Ma egész nap jobbra húztam Budapest 30km-es körzetében mindenkit, aki tetszett, de hiába lett 10 match, 1 lány írt vissza 2 szót kb és ennyi.

Itthon ülök, untakozok, és senkit nem találtam legalább egy gyors vacsira, vagy mozira, bármire…

Mégis minek pörgetik a tindert, ha nem is reagálnak? Hogyan várják így a csodát, vagy a változást az életükben?

Ezek mellett hogyan lehetne ismerkedni?

Egyedül nem szívesen mennék sehova, és az ottani társaságokhoz sem szívesen mennék oda ismerkedni, nagyon kellemetlenül érezném magam, és cikinek is.

Tuti, hogy nagyon sokan vannak még így, ahogyan én is jelenleg, de nem tudom hol találhatnánk meg egymást.

Ötlet esetleg?

2023. júl. 1. 19:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
42%
Látom, megint sok embernek fájt az igazság és a valóság. :D
2023. júl. 1. 23:37
 22/25 anonim ***** válasza:
74%
20-as, pont ez a baj. Leírtad az igazságot: a két nemet mások alapján osztályozzák. Hogy a legalapabbat írjam: a 3-as nők (aminél magasabb egy kövér nem lehet, ha jól értem) is szőrtelenítenek.
2023. júl. 2. 00:06
 23/25 anonim ***** válasza:
34%
#22: Te nagyon összekeversz dolgokat. Egyrészt nem minden 3-as nő szőrtelenít, mint ahogy nem minden 8-as nő sem. Másrészt szerintem nem pont az olyan dolgoktól függ valaki "pontszáma", hogy mennyire szőrös vagy mennyire nem. Harmadrészt sokszor pont a nők azok, akik felülértékelik önmagukat, holott tucatember instapichák, semmi különleges sincs bennük, de top 10-esnek hiszik magukat, és ennek megfelelően úgy gondolják, hogy nekik a legmenőbb pasi jár alanyi jogon. És sokszor pont ők azok, akik felfelé kaparnak, engem is időnként rettenet nők néznek meg vagy lájkolnak társkeresőkön. Tanult ember vagyok, ezért nem szeretnék pl. egy nyolc osztályt sem végzett nővel ismerkedni, illetve mivel a 176 centimhez csak 63 kiló vagyok, ezért nálam kétszer nagyobb darab nőket sem keresnék. Ezzel szemben mit tapasztalok? Többgyerekes cigó anyukáktól kapok "visszajelzéseket", legutóbb meg egy kövér és kapafogú csaj lájkolt, akinek annyi volt a profilképe, hogy egy hatalmas nagy fej kitöltötte az egész képet. Szerintem sok esetben inkább a nők azok, akiknek reálisabban kellene értékelniük önmagukat, illetve a férfiakat, és nem csak a plakátfiúkat kikiáltani tökéletesnek, míg a többieket leszarják.
2023. júl. 2. 09:30
 24/25 anonim ***** válasza:
Ez úgy működik, hogy a nők sírnak, hogy sehol egy normális férfi, minden pasi csak dugni akar, vagy bunkó, vagy ronda, aztán meg csodálkozik a sok nő, hogy egyedül maradnak. Ahogyan némelyik hozzászóló példája is mutatja, csak a férfiak felső 10-20%-át hajlandóak emberszámba venni, miközben ők maguk esetleg csak átlagosak, vagy még azok sem. Ha van egy értelmes, normális, de átlagos külsejű vagy csendesebb vagy kevésbé népszerű férfi, akkor a nők nagy része addig csűri-csavarja a dolgot, amíg végül csak-csak talál egy olyan apróságot, amire hivatkozva eldobhatja az illető férfit. A végén meg csodálkoznak, hogy az a felső 10-20% "jópasi" hamar elkél, és persze nem őket választja, akkor jön a "minden pasi disznó" szöveg, vagy ha a "jópasi" csak egy dugásra használja őket, akkor megint rinyálnak, hogy "minden pasi csak a dugásra megy". Itt is rengeteg olyan szöveget olvasni, amikor a csajok leírják, hogy rájuk soha senki nem figyel fel, csak munkások fütyülnek utánuk, vagy mindenki csak megdugni akarja őket. Tuti, hogy az ilyen csajok is bejönnek normális viselkedésű, átlagos pasiknak is, csak a csajok nem hajlandóak az ilyeneket észrevenni, mert mondjuk az adott pasi visszahúzódóbb. Én nem hiszem el, hogy egy átlagos külsejű, értelmes csaj mindig csak bunkókkal meg dugóbajnokokkal futna össze.
2023. júl. 2. 18:57
 25/25 anonim ***** válasza:

"Szerintem sok esetben inkább a nők azok, akiknek reálisabban kellene értékelniük önmagukat, illetve a férfiakat, és nem csak a plakátfiúkat kikiáltani tökéletesnek, míg a többieket leszarják."

Pedig segített volna, ha elfogadod a valóságot, de akkor élj magányosan vagy cigányokkal, és éljenek a plakátfiúk.

2023. júl. 2. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!