Ha tetszik valaki, de van párja, az emberek az ismerkedésre akarnak ösztönözni, de néha az illető kedves velem, akkor hogyan deríthetem ki a valódi érzéseit? 18/N
Figyelt kérdés
2022. aug. 30. 16:10
2/10 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2022. aug. 30. 16:45
3/10 anonim válasza:
Arra, hogy érdemes lenne-e venni a négyfős családnak még a nyár végére egy fagylaltkészítő gépet a Tescóban, ha megjön majd végre a fizetés.
4/10 anonim válasza:
Szerintem folosleges, meg ugyis jobb fagyit veszel.
5/10 anonim válasza:
Természetes gazdálkodásból származó gyümölcseink, tanúsított kakaónk, és bio jegünk van, úgyhogy nem vagyok biztos abban, hogy mástól jobb fagylaltot kapnék.
6/10 A kérdező kommentje:
Miért pont a fagyi téma az, ami ehhez a kérdéshez köthető? :)
2022. aug. 30. 17:03
7/10 Noren1989 válasza:
Mert a komolysàga hasonló.
Ciccmicc, nem megyünk rà foglalt emberre, ennyi a lényeg.
Vagy pótkerék leszel vagy/és olyan erkölcsökkel szembesülsz, aminek nem kéne szimpatikusnak lennie.
Menjél szépen,egy rahedli szabad korodbéli kissràc màszkàl az orszàgban.
8/10 anonim válasza:
Úgy köthető, hogy rákérdeztél arra, hogy mire gondolok...
9/10 anonim válasza:
Bezzeg neked nem baj,hogy tönkretennél egy kapcsolatot mert te nő vagy,ártatlanság kártya a kezedben.
Mellesleg ha a srácnak vannak érzelmei a ktya lelked felé,akkor az már réges rég baj és nem csak egy ember kell hozzá.
Nekem biztos nem kéne egy ilyen útszéli,aki simán tönkrebxxa más emberek viszonyát.
10/10 anonim válasza:
En mar jottem ossze csajjal tobnszor akinek volt baratja. Marmint mikor kezdtunk kozel kerulni szakitott vele, h ne csalja meg es utanna. Viszont ha a srac nem probalkozik nalad akkor hagyjad sztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!