Lányok, van, hogy a buszon vagy villamoson megláttok egy szimpatikus fiút, és annyira örülnétek, ha ismerhetnétek, netán megszólítana?
Egyszer egy srác leszólított az utcán. Csóró csak fel akart szedni, de totál bexartam, hogy ki akar rabolni, csak mentem mellette, nem is válaszoltam neki. :D Cuki volt, de nekem ez így nem megy (meg persze barátom is volt :D).
Szóval én inkább azt mondom, hogy suli, munkahely, net szimpatikusabb, olyan helyek, ahol egy nő komfortosan érzi magát.
Nem túl gyakori, kb egy kezemen meg tudom számolni hogy hányszor történt meg életemben, de volt rá példa.
Most hirtelen egy buszsofőr jutott eszembe aki kb két éve egy pillanat alatt elvarázsolt. De azóta sem láttam, szökőévente egyszer buszozok.
Egyszer volt egy ilyen elég régen, fél órán át szemeztünk a sráccal aztán leszállt. Ki kellett volna venni a fülemből a fülhallgatót.
Most már nem nézegetek másokat, van párom
Volt már ilyen. Talán háromszor életemben. Ilynekor mindig odamegyek megismerni.
Egyikkel sem lett több. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!