1/12 anonim válasza:
Nekem volt egy kollégám. De egy ember ismeretéből nem vonnék le messzemenő következtetést. Csinos volt, kreol bőrű, húzott szemű, sötét dús hajjal. Ez elég jellemző a többségre. A többi szerintem egyedi. :)
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy Magyarország nagyon vonzó lenne a mexikóiaknak, bár a városaik elég sok helyen hasonlítanak egy nagy putrira, szóval ahhoz képest talán még Magyarország is jobb.
De nyilván Mexikóban fogsz találkozni a legtöbb mexikóival.
4/12 anonim válasza:
Legfőbbkép inkább drog ügyleteket folytatnak ember ölés csempészet de szervkereskedelem sem ritka pénzmosás stb. Szerintem.. ne barátkozz velük.
5/12 anonim válasza:
4. Ezt miből sikerült leszűrni? Akit en ismerek értelmiségi több diplomával nyelvtudással.
6/12 anonim válasza:
Akkor feltehetőleg ő az egyik kartelnek a vezetője lehet vagy előjárója.
8/12 anonim válasza:
Dehogynem. Téged meg megvezetett
9/12 anonim válasza:
Persze milliókat kereső bűnöző de közalkalmazottként dolgozik napi 8 órában. Keress elmeorvost mert paranoiás vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!