Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz az ismerkedés? Mit akarnak a mai lányok?
27 éves vagyok, a hosszabb párkapcsolatok híve vagyok, így a csajozós rész kimaradt eddig az életemből. 4 komolyabb kapcsolatom volt idáig, 2-5 év közötti időtartammal.
Nem mondom magam 10/10-es srácnak kinézetre, de 10/7-8-at megmernék kockáztatni, tökéletes és hófehér a fogsorom, edzzek, orvosi egyetemen tanulok, mellette vállalkozok, van humorom, ambíciózus vagyok, de ezek mellett introvertált, nem is szeretek idegen emberekkel ismerkedni, viszont nagyon leszűkült a baráti köröm, és egy alkalmi partnerre is vágynék.
Regisztráltam 3 társkeresőre, tinderen előfizettem a platinumra, havi 12 ezer ft majdnem.
A vékony lányok tetszenek, ezért szinte minden vékonyabb és vonzóbb lányt jobbra húzok, mert szívesen ismerkednék.
Ma egész nap jobbra húztam Budapest 30km-es körzetében mindenkit, aki tetszett, de hiába lett 10 match, 1 lány írt vissza 2 szót kb és ennyi.
Itthon ülök, untakozok, és senkit nem találtam legalább egy gyors vacsira, vagy mozira, bármire…
Mégis minek pörgetik a tindert, ha nem is reagálnak? Hogyan várják így a csodát, vagy a változást az életükben?
Ezek mellett hogyan lehetne ismerkedni?
Egyedül nem szívesen mennék sehova, és az ottani társaságokhoz sem szívesen mennék oda ismerkedni, nagyon kellemetlenül érezném magam, és cikinek is.
Tuti, hogy nagyon sokan vannak még így, ahogyan én is jelenleg, de nem tudom hol találhatnánk meg egymást.
Ötlet esetleg?
"Hogyan várják így a csodát, vagy a változást az életükben?"
Ez a hozzáállás nagyon ick.
Társkeresőzni szerintem kb a legnehezebb ismerkedési forma(azt az esetet kivéve ha kifogsz valami nimfomán csajt aki pont téged nézett ki aznap estére).
A legtöbb lány bele van fásulva az online társkeresésbe és nem veszi komolyan a tindert. Épp ezért srácként ultra határozottnak kell lenni és azt sugallni, hogy te tényleg akarsz ezzel a lánnyal valamit, de közben mégsem túl nyomulós vagy simp lenni. Na ezt az arany középutat megtalálni nem könnyű és persze szerencsén is múlik, mivel nem tudod előre hogy az adott lánynál hogy áll ez a spektrum(ezért kell sokat próbálkozni).
Ami még kell, hogy legyen benned valami egyedi. Ne tolj internetről lesett dumákat, fel kell kelteni az érdeklődést, megintcsak azért, mert rengeteg más van és ha nem tűnsz ki, elsiklanak feletted.
És persze mindenekelőtt jól kell kinézni, mert az az első szűrő
OFF, de ha az eddigi kapcsolataid időtartamainak - tól - ig határait nézzük, akkor biztosan volt 2 éves és 5 éves kapcsolatod. Ha a minimumra törekszem, akkor a maradék két kapcsolatod 2-2 éves volt. Ez összesen 11 év.
Hogy hoztad össze 27 évesen? 12 évesen kezdted, vagy semmi szünet nem volt a kapcsolataid között 16 éves korod óta?
De ha így volt, akkor ezek szerint sikeres voltál, miért nem azt a stratégiát folytatod, mint ami már 4-szer bejött?
Valószínűleg nagyon nem vagy 10/7, max 10/5.
Az pedig abszolút nem igaz,hogy a férfiak vannak többségben.
Nőként elmondhatom lájkok azok jönnek,de normális levelek abszolút nem.
"Jössz dugni?" "Mióta nem szexeltél?"
A legtöbb üzenet ilyen,amire értelmes nő nem válaszol,de a hogy vagy üzenetet is figyelmen kívül hagyja a legtöbb nő.
De abszolút nincsenek többségben a férfiak...barátnőim közül szinte mindenki fent van,abban viszont egyetértünk,hogy személytelen és felszínes az egész.
Jobb élőben ismerkedni.
Most komolyan az alapján állítod hogy nincsenek többségben hogy a baráti körödben a lányok vannak többen fent?😆
4szer annyi férfi van tinderen mint nő, ez egy statisztikai tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!