Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz az ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz az ismerkedés? Mit akarnak a mai lányok?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, a hosszabb párkapcsolatok híve vagyok, így a csajozós rész kimaradt eddig az életemből. 4 komolyabb kapcsolatom volt idáig, 2-5 év közötti időtartammal.

Nem mondom magam 10/10-es srácnak kinézetre, de 10/7-8-at megmernék kockáztatni, tökéletes és hófehér a fogsorom, edzzek, orvosi egyetemen tanulok, mellette vállalkozok, van humorom, ambíciózus vagyok, de ezek mellett introvertált, nem is szeretek idegen emberekkel ismerkedni, viszont nagyon leszűkült a baráti köröm, és egy alkalmi partnerre is vágynék.

Regisztráltam 3 társkeresőre, tinderen előfizettem a platinumra, havi 12 ezer ft majdnem.

A vékony lányok tetszenek, ezért szinte minden vékonyabb és vonzóbb lányt jobbra húzok, mert szívesen ismerkednék.

Ma egész nap jobbra húztam Budapest 30km-es körzetében mindenkit, aki tetszett, de hiába lett 10 match, 1 lány írt vissza 2 szót kb és ennyi.

Itthon ülök, untakozok, és senkit nem találtam legalább egy gyors vacsira, vagy mozira, bármire…

Mégis minek pörgetik a tindert, ha nem is reagálnak? Hogyan várják így a csodát, vagy a változást az életükben?

Ezek mellett hogyan lehetne ismerkedni?

Egyedül nem szívesen mennék sehova, és az ottani társaságokhoz sem szívesen mennék oda ismerkedni, nagyon kellemetlenül érezném magam, és cikinek is.

Tuti, hogy nagyon sokan vannak még így, ahogyan én is jelenleg, de nem tudom hol találhatnánk meg egymást.

Ötlet esetleg?

2023. júl. 1. 19:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%

#8: Na igen, viszont a nők tipikus kifogása arra, hogy miért nem válaszolnak a férfiaknak, az, hogy "rengeteg levelet kapunk". Viszont ha a rengeteg levél legalább 90%-a értékelhetetlen, akkor miért olyan nehéz arra a maradék kevés normálisra válaszolni? Én pl. normális, érdeklődő leveleket írtam, de az egyik csaj egyáltalán nem válaszolt, a másiktól csak annyi reakciót kaptam, hogy a rendszer küldött egy üzenetet, miszerint "X. Y. nem akar veled beszélni", a harmadik pár nap után visszaírt, chateltünk vagy egy fél órát, aztán másnapra törölte a profilját.

A férfi-nő arányra pár adat: Randivonal: 56% férfi, 44% nő. Parom.hu: 56% férfi, 44% nő. Egy 2021-es cikk szerint a Tinderen a nők csak 30%-ban voltak jelen, míg a férfiak 70-ben ( [link] És egy még meglepőbb cikk a tinderezés "gyönyöreiről": [link] Ha elfogadjuk az ott leírtakat (persze semmit sem kell készpénznek vennünk), akkor brutális dolgokat írnak, pl. hogy Tinderen a nők felső 78%-a a férfiak felső 20%-áért teper.

2023. júl. 1. 22:52
 12/25 anonim ***** válasza:
69%

Mert a felső 20 néz ki valahogy.

A randivonal viszont... engem valaki felregisztrált fb-s képpel, és a rendőrség leszarta.

2023. júl. 1. 22:58
 13/25 anonim ***** válasza:
41%
#12: Ja, a nők közül meg 78%, ugye? Szerintem inkább sok nőnek extra magasak az igényei, és el is hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár valami csúcskategóriás faszi.
2023. júl. 1. 23:03
 14/25 A kérdező kommentje:
11# Rosszak a linkek, pedig szívesen ránéznék a másodikra!
2023. júl. 1. 23:04
 15/25 anonim ***** válasza:
63%
Igen, a nők általában jobban néznek ki, mint a férfiak. Ez mindig így volt. Talán elkezd változni lassan.
2023. júl. 1. 23:08
 16/25 anonim ***** válasza:
75%
#15: Szóval szerinted a férfiak 80%-a ronda/vállalhatatlan külsejű?
2023. júl. 1. 23:19
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
Az, hogy nem tetszik nem azt jelenti, hogy ronda v vállalhatatlan külsejű. Azt jelenti, hogy egy (és utálom magam, amiért ezt használom) 6-os nő sokkal jobban néz ki, mint egy 6-os férfi.
2023. júl. 1. 23:25
 18/25 anonim ***** válasza:
68%
#14: Nem tudom, miért nem működik a link, kimásoltam a böngészőből a címsort. De ha a gugliba beírod, hogy "társkereső férfi-nő arány", akkor talán kihozza ezt a mandineres cikket.
2023. júl. 1. 23:25
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen fölösleges bármire is előfizetni, pláne tinderen.

Nekem van fiókom, nem fizetek elő,így is van egy rakás match ha tényleg valamire valóan kinézel. De önmagában ez semmit nem ér, mert hiába matchelsz neked tetsző lányokkal,és adott esetben még találkozol is velük,meg szimpi is vagy nekik, maga a tinderes ismerkedési forma annyira személytelen és erőltetett,hogy eleve minimális az esélye,h érdemi lelkesedést váltson ki, legalábbis én eléggé kiégtem ettől.

Mostanában inkább baráti társaságban, meg egyéb személyes módon próbálok ismerkedni, egy társaságban jobban látom azt,hogy ki az aki egyáltalán érdekel, ki az akivel elkezd kialakulni valami szikra,vonzalom szimpátia, +van valami közös élmény,szituáció,ami összeköt és nem csak így direktbe kell a netről kezdeni,ahol az esetek többségében csak fölösleges köröket futunk.

2023. júl. 1. 23:32
 20/25 anonim ***** válasza:
34%
#17: Olyan nincs. Ha valami/valaki egyforma pontszámot kap, az azt jelenti, hogy egálban vannak. Ha két szolgáltatásról kell elégedettségi kérdőívet kitöltened, és mind a kettőnek adsz pl. 8 pontot, akkor nem mondhatod, hogy X szolgáltatás jobb, mint Y. Ha szerinted egy 6 pontos nő jobb, mint egy 6 pontos férfi, akkor valamelyik 6 pont elég nagy tévedés.
2023. júl. 1. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!