Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fog még fokozódni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog még fokozódni a nők pénzéhsége?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, hogy már ez se elég egy átlag nőnek vidéken:

havi nettó 570e(ami igen jó fizu vidéken)

renault clio

saját ház Szolnokon

2023. jún. 27. 17:16
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
0%
Keress többet akkor....
2023. jún. 27. 20:27
 22/25 anonim ***** válasza:
45%
#21 annak is szántam az ilyen nem érdemel többet. gondoltam nyilvánvaló...
2023. jún. 27. 20:33
 23/25 anonim ***** válasza:
15%

23.

És ezért már jogosnak érzed beszólni? Elég primitív szinten állsz akkor. Esetleg az utcai koldushoz is odamész leosztani 1-2 beszólást? Ennek mi értelme?

2023. jún. 27. 20:36
 24/25 anonim ***** válasza:
Elmész Borsodba simán találsz majd nöket. Nekik 250 is elég.
2023. jún. 28. 09:04
 25/25 Sunshinedoll ***** válasza:
68%

Segítsetek már ki, hogy szokott lenni ez a dolog, hogy te így odamész a nő nyakába borítod, hogy kisanyám, ez minden ingóságom, és ő erre azt mondja, hogy kevés és szarvagy?

Vagy így a nők elhagynak és te egyből kikövetkezteted, hogy biztos a vagyonod miatt, és nem azért, mert mondjuk a személyiséged sz-r?

Merén szoktam randizgatni de egyikről se tudom, mennyit keres vagy hol van lakása, kocsit is max annak tudom, aki kocsival visz haza, szóval én tényleg szeretném tudni.

2023. jún. 28. 16:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!