Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meddig fog még fokozódni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog még fokozódni a nők pénzéhsége?

Figyelt kérdés

Hihetetlen, hogy már ez se elég egy átlag nőnek vidéken:

havi nettó 570e(ami igen jó fizu vidéken)

renault clio

saját ház Szolnokon

2023. jún. 27. 17:16
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%

Talán nemcsak ezeket a nőket kellene észrevenni...

Budapesti nő vagyok, és külsőre nem átlagos, hanem bőven afeletti. Anyagilag pedig a budapesti átlag felett keresek, de nem sokkal.

Nem keres a párom nettó 570 ezer ft-ot, "csak" 510-et, nincs kocsija (nekem van), nincs házunk, hanem egy 50-50% közös lakásunk van.

Bőven elég, jól eléldegélünk, jut hobbikra, nyaralásra, szórakozásra is, boldogok vagyunk.

2023. jún. 27. 17:20
 2/25 anonim ***** válasza:
81%
Amig a noket penzehesnek gondolod addig a nok bunkonak gondolnak téged
2023. jún. 27. 17:26
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

Kérdező, és ennél tudsz többet? Vagy minden értéked a fizetésed, az autód és az ingaltanod?

Lehet ennél szászor töb bpénzed és lehet kacsalábon forgó palotád is, de ha emellé csak egy anyagias göykér vagy, a nők kerülni fognak.

30 m2-es albérlet és nettó 190es fizu mellett is be lehet csajozni. Csak nema pénzedet kéne kínálnod, mint érték, hanem magadat. Csakhát eléggé űgy tűnik, az nálad nem érték.

2023. jún. 27. 17:28
 4/25 anonim ***** válasza:
78%

"ez se elég egy átlag nőnek vidéken"

Ezt hogy kell elképzelni?

Ismerkedsz x számú átlagnővel, és mikor megtudják mennyit keresel a képedbe vágják, hogy bocs de ez karvsú? Vagy mégis mi alapján jelented ezt ki? Hány nővel futott zátinyra az ismekedéses emiatt?

Tenyleg érdekel.

2023. jún. 27. 17:30
 5/25 anonim ***** válasza:
31%
Én is szolnoki származású vagyok, most voltam otthon a hétvégén látogatóban a családnál, régi barátoknál. Én csak látogatóba járok haza pár hetente vagy havonta egy-egy hétvégére és így is az utóbbi 1 évben 2 nővel szexeltem abban a városban, az egyik 21, a másik 37 éves volt. Egyáltalán nem a pénzemet, kocsimat nézték, nincs is annyim, mint amennyi neked van.
2023. jún. 27. 17:36
 6/25 anonim ***** válasza:
90%
Nekem elég lenne.
2023. jún. 27. 17:39
 7/25 anonim ***** válasza:
33%
Hozzád képest pöttyet jobban állok anyagilag, mégsem érdeklem a nőket. A nálam csóróbbakat, rondábbakat, nehezebbeket, műveletlenebbeket, rosszabbul képzetteket, vénebbeket, ... sem. Olyanokra ráirok társkeresőn akiket vasvillával nem piszkálnék meg, őket sem. Normális nőknek van párjuk. Game Over...
2023. jún. 27. 18:03
 8/25 anonim ***** válasza:
88%
Ha ez igaz lenne, akkor a pilóta baratom 1,5 millás fizuval saját lakással és kocsival tobzódna a nőkben.... a valóság meg az hogy hiába igenyes , senkit sem talál pedig nem cicababát keres.
2023. jún. 27. 18:04
 9/25 anonim ***** válasza:
19%
És pont a gyakorin kérdezed ezt meg, ahol minden el-eldörren egy "a félmillió is kevés!!!" jellegű trollság? Okos ötlet...
2023. jún. 27. 18:08
 10/25 anonim ***** válasza:
21%

4

plussz

kérdező.

Ezeddig 1 nőt nem érdekelte mennyit keresek.

Csak a kinézet számit.

Engem sem érdekel, hogy havi x milliót keres, ha a bohócot nem érdekli, engem sem.

2023. jún. 27. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!