Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ez nem pénzéhség, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez nem pénzéhség, akkor micsoda?

Figyelt kérdés

A randizás kategóriában a többség szerint 4 000 Ft, ismétlem, 4 000 Ft nem elég egy randira! Mert egy ezres csak a kávé, de enni is kellene, meg még szórakozni...

Egy hónap alatt tényleg el kellene költeni mondjuk úgy 30-40 000 Ft-ot egy vadidegenre?

(Mondjuk így lassan megvilágosodom, miért koptatnak le állandóan 1-2 alkalom után.)

2017. okt. 7. 17:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Egy honap alatt mar osszejonnek emberek, tehat maris nem vadidegen a masik. 30 ezret meg egy felnott, dolgozo ember siman kolt egy honapban szorakozasra, ha epp ismerkedsz valakivel, a tobbi szorakozas ugyis hatterbe szorul kicsit. De egyebkent meg a 2-3. randi kornyeketol mar siman felezitek a koltsegeket. Ne mondd mar, hogy 3000-4000 ft sok ket fore.
2017. okt. 7. 17:47
 2/17 anonim ***** válasza:
61%

Hagyjuk már..

Minek viszed el kajálni meg ilyenek? Esetleg beültök inni egy kávét, de nincs azaz isten, hogy többet költsek a lánykára első randin'...

Ne a pénzemért legyen meg ))

2017. okt. 7. 17:49
 3/17 Sunshinedoll ***** válasza:
68%
Akkor vidd el őket egy padra beszélgetni, biztos azt gondolják majd, milyen nagylelkű, komoly szándékú, önzetlen érdeklődő vagy :D
2017. okt. 7. 17:49
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
1500 ft-ból szoktunk KETTEN elmenni kínaizni úgy,hogy jól is lakunk. Nem értek másokat ilyen szempontból. Ha mi meg tudjuk oldani akkor más miért nem?
2017. okt. 7. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:
41%
Ki megy olcso kinaiba elso par randi alkalmaval, lol? :D X idos kapcsolatban oke, ha csak gyorsan be akartok ulni kajalni valamit, bar 1500 ft altalaban a kozepes helyeken egy adag, nem ketto. Jo kis kinai lehet, gondolom doglott galambokbol fozik a kajakat.
2017. okt. 7. 17:51
 6/17 anonim ***** válasza:
80%

Igaz nekem sosem volt igazi randim, de 4000 ft első randira még sok is, jobb esetben 3000 ft-tal a zsebében menne haza az illető.

Nem várom azt, hogy kajáltasson meg, eszek én otthon.

Egy kávémeghívás szerintem megteszi gesztusként, és megmarad a randi jellege. 25N

2017. okt. 7. 17:55
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

pontosan mi pénzéhség ??

Párommal mikor megismerkedtem a randi volt:

felvettem kocsival x ponton, budapest másik végén akartam kajálni.. elvittem oda, dugó volt sebaj akkor is mentünk oda, mert ott akartam enni.

Ettünk, hazavittem.. benzin 2000, kaja 6500 2 főre..

8500 ft.. Pénzéhség ?? nem várta el tőlem, se azt hogy elvigyem, se azt hogy oda (árból látszik olcsó helyre vittem) csak nekem így volt jó..

eredmény ?? tetszett neki hogy határozottan eldöntöttem ott akarok enni, oda akarunk menni, fugó volt nem hisztiztem elmentünk oda.. tetszett neki hogy olcsó helyre mentünk nem valami fancy helyre, minden full átlagos volt.. én is jót ettem, ő is megtalálta a számítását az étlapon így mindenkinek jó volt..

2017. okt. 7. 18:12
 8/17 anonim ***** válasza:
57%
7# Vigyazz, mindjart lehurrognak, hogy 6500 forintot csak a felso 10% kolt el egy vacsorara :DDDDD
2017. okt. 7. 18:17
 9/17 anonim ***** válasza:
82%

Ne legyünk már ennyire sóherek.. A mai világban tényleg nem lehet 4000 forintból megvacsorázni igényes helyen. Nálunk ez úgy szokott működni, hogy aki meghívta a másikat az szokott fizetni. Egy normális mentalitású nővel ez úgy is oda-vissza működik, tehát nyilván nem fogja elvárni, hogy mindent te fizess. Plusz ez a vadidegen ember dolog is hülyeség. Szerintem ha valaki érdekel, vele szeretnék lenni, esetleg még szerelmes is vagyok, akkor a mosoly az arcán fontosabb, mint az a 4000 forint, amit vacsorára költöttem.

Igazából én nem jönnék össze olyan emberrel, aki csak a pénzkiadást látja bennem. Természetesen ha sok a számla úgy is felajánlom, hogy fizessük felesben. Ezért baromi cikinek tartanám, hogy már az elején azzal kezdni, hogy "Figyelj csak, 4000 forint van nálam, szóval kávézni a dohányboltban fogunk, enni meg a Mekiben, de nem kérhetsz menüt csak egy sajtburgert" :'D

2017. okt. 7. 18:28
 10/17 anonim ***** válasza:
78%
A férjem az első randinkon elvitt gesztenyét szedni. Na jó, az üzemanyag belekerült vagy egy ezresbe, de kb. 5 kg gesztenyét szedtünk, tehát bejött az ára. 2. randi: elhívtam magamhoz, sütöttem gesztenyét (ingyé volt, de a sütő sokat fogyaszt ám!), meg iszogattunk egy kis bort. A harmadik randin már külföldre vitt! Épp Ausztriában volt dolga munka miatt, és kérdezte, van-e kedvem elmenni. A munka kb. fél órát vett igénybe, utána kirándultunk és piknikeztünk. A kaját én vittem.
2017. okt. 7. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!