Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ez nem pénzéhség, akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ez nem pénzéhség, akkor micsoda?

Figyelt kérdés

A randizás kategóriában a többség szerint 4 000 Ft, ismétlem, 4 000 Ft nem elég egy randira! Mert egy ezres csak a kávé, de enni is kellene, meg még szórakozni...

Egy hónap alatt tényleg el kellene költeni mondjuk úgy 30-40 000 Ft-ot egy vadidegenre?

(Mondjuk így lassan megvilágosodom, miért koptatnak le állandóan 1-2 alkalom után.)

2017. okt. 7. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én azért elvinném #hatoskát egy kávéra
2017. okt. 7. 19:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én egy hónap után hazahoztam a páromat a szüleimnek bemutatni, hol vadidegen az?

De amúgy is ócska provokáció az egész.

2017. okt. 7. 19:33
 13/17 anonim ***** válasza:
57%

Kedves Kérdező!

Ha nem telik rá, tudd: egyáltalán nem kötelező randizni. Ha nem szánsz a találkozásra annyit, h ne tűnj fillérb*szónak, akkor inkább ne randizz, tedd be a pénzt a perselymalacodba. Régebbi korokban volt ám olyan szokás, h aki nem tudta megteremteni a családjának a megfelelő körülményeket, nem házasodott meg. Mit gondolsz, a randipartnered nem vágja majd azonnal, milyen ember is vagy?

Az első randin teszel egy kitörölhetetlen és megismételhetetlen első benyomást. Magad döntöd el, milyet.

2017. okt. 7. 20:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Olvastam a másik kérdést, kérdező, és baromira kiforgatod az ott leírtakat szerintem.

A kávézós példában starbucksot emlegettek, ahol 890-1290 vagy esetleg még drágábbak a kávék. Két kávé 2000, ha esetleg sütit esztek mellé, az 500-800 Ft körül van, ergo két süti két kávé az majdnem négyezer.

Ha úgy döntesz(!) hogy jól érzed magad(!) és szeretnéd(!) folytatni a randit, az nyilván további pénzt jelent. Még ha csak két szelet pizzáról beszélünk, az akkor is további pénz.

Persze, nem kötelező starbucksba vagy hasonló helyekre menni, ez csak egy példa volt, mert ilyenből sok van a belvárosban. Mehetsz gesztenyét szedni, ahogy valaki írta, de mehetsz a gundel étterembe, ott négyezerből talán a küszöbig elengednek. :)

Ez nyilván kettőtöktől függ.

Mellesleg második randitól normális esetben a nő fizeti a saját részét és/vagy felváltva fizettek, ergo ekkor már csak a saját szórakozásod fizeted.

2017. okt. 7. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Kerdezo,vigyed setalni a noket ingyen. Annyi jo hely van budapesten. Ne uljetek be sehova es ne hivd meg oket.

N

2017. okt. 8. 01:11
 16/17 anonim ***** válasza:

Most pl hadd ne az én hibám legyen, hogy az exemnek minden randink arról szólt, hogy hozott cuccot meg vett egy csomó piát + még elmentünk inni. Igen, az én részem is ő fizette. Nem én kértem.

A másik exem is alkesz volt, ő is egy halom pénzt elköltött piára minden alkalommal...

De nem a randi volt sokba, hanem az ő igényeik, amiket megosztottak velem is...

2017. okt. 8. 10:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha úgy első randi hogy előtte csak néha beszéltetek és alig ismered vagy csak neten beszéltél vele akkor első randinak kb 1.000 forint is megteszi mert ilyen esetben a lényeg az ismerkedés, beszélgetés, ami egy sétával, sütivel, kávéval is teljesen megoldható. Második randin vagy ha előtte már ismerted annyira, hogy tudjátok hogy lehet belőle komoly akkor a 4.000 az egyáltalán nem sok. Persze ha azt veszed észre hogy a 4. Talalkanal még mindig mindent te fizetsz ott gondok vannak
2017. okt. 8. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!