Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen fontos a nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fontos a nőknek a pénz?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 02:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
84%
Amiért a férfiaknak a fiatalság
2022. ápr. 4. 02:30
 2/25 anonim ***** válasza:
15%

mert náluk van a p.na.

Legalábbis akik kinéznek valahogy, és tud 1 egészséges mondatot kinyögni.

ahogy szottyadnak össze úgy fordul a kocka.

Már amelyik nem aszalódik le pl feministává.

2022. ápr. 4. 04:40
 3/25 anonim ***** válasza:
72%
Mert a pénzt élvezem elkölteni. A szexet meg nem úgy csinálja sok férfi, hogy élvezném. Úgy ujjazták sokan a szerencsétlen nemiszervem, mintha ráspollyal sorjáznának valami fémet, vadul és durván - ezért fellélegeztem, amikor inkább kihagyták. Úgy nyaltak, hogy körbe mindenhol és összevissza tempóban, csak normálisan pont a lényeget nem. Volt, hogy csak totál szárazon bedugták, meg nyakatekert, kényelmetlen pózokat erőltettek. Sokszor szóltam szépen, csúnyán, a megfelelő helyre is tettem a kezüket, jeleztem mindenhogy, volt aki kapott könyvet, linket, mit is kéne csinálni és egyik fülükön be, a másikon ki! Semmi változás! Ezek után inkább a pénz, azon veszek egy jó (nem erotikus) masszázst például, ami nem fájdalom, hanem öröm a testemnek, de nem a pasiktól várom, megdolgozok érte én. Privátra pedig nem válaszolok!
2022. ápr. 4. 06:05
 4/25 anonim ***** válasza:
23%
Hogy legyen pofád röhögni
2022. ápr. 4. 06:25
 5/25 anonim ***** válasza:
38%
Hogy ne huzd le
2022. ápr. 4. 06:38
 6/25 anonim ***** válasza:
71%

Miért ilyen fontos a FÉRFIAKNAK a külső?

A kerdesedre válaszolva, mindenkinek fontos! Pénzből fizeted a sárgacsekket, pénzből fizeted a kajádat, a házat.amiben élni akarsz a majdani feleségeddel, pénzbe kerül az autó, a benzin, a nyaralás, az élelmkszer..Ha lesz gyerek, az is rengeteg pénz!

Ezért fontos!

2022. ápr. 4. 06:49
 7/25 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon a jövőjüket nézik, nem csak az aktuális helyzetüket.

Vajon ha terhes lesz...ugyanúgy minden meglesz...

De persze sok 20-onéves ezért próbál 10+ éves férfiakkal ismerkedni mert ott már többnyire készpicsa melegszoba vár.-

2022. ápr. 4. 07:09
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

Ahogy a 7es írja!

Te talán nem pénzből vásárols????? Te talán nem abbol veszel házat, autot, te talán nem pénzből nyaralsz???

2022. ápr. 4. 07:10
 9/25 anonim ***** válasza:
79%
Amiért a 40 es pocakos vén embereknek a 20 éves kislányok kellenének.
2022. ápr. 4. 07:17
 10/25 anonim ***** válasza:
19%
Mert a nők képtelenek a szerelemre, mindig valamilyen érdekből jönnek össze egy férfival. A pénz pedig elég komoly érdek.
2022. ápr. 4. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!