Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos egyes nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egyes nőknek hogy ne legyen oltva a férfi?

Figyelt kérdés
Találkoztam már ilyen nővel főleg társkeresőn és bizony mikor megtudta hogy oltva vagyok mondta hogy ez neki fontos hogy a párja ne legyen oltva... de van aki ki is írja ezt..
2022. febr. 21. 14:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
Hol voltál az elmúlt pár évben?
2022. febr. 21. 14:20
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanazért, amiért másnak fontos, hogy a párja milyen politikai nézetet vall. Szerintem sem normális dolog ez, de mindenki másként szelektál.
2022. febr. 21. 14:21
 3/15 A kérdező kommentje:
De ez miért hátrány? Komolyan nem értem már a nőket?
2022. febr. 21. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:
97%

Ez nem "nemspecifikus", biztos találni ilyen férfiakat is.

Felesleges ezen rugózni, hogy valakinek miért fontos ez. Találni fogsz olyan nőt, akinek ez nem mérvadó.

2022. febr. 21. 14:30
 5/15 anonim ***** válasza:
23%
Mert összeolvasnak mindent az emberek, és sokan félnek, hogy meddők lesznek, vagy később kijön valami nyavajájuk. Félnek, mert tudatlanok, tájékozatlanok, beszűkült látókörűek. Azért. Ne is akarj ilyennel összejönni, mert ők általában még másra is rá akarják tumálni mindenféle világnézetüket és gondolkodásukat.
2022. febr. 21. 14:33
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

A nőknek az a fontos, hogy ne kezeld őket homogén masszaként.

A nőknek nem fontos, hogy ne legyél oltva.

*Bizonyos* nőknek feltétel.

Valakinek meg az a kikötés, hogy oltva legyen, valakinek meg holtmindegy.

Valaki azt akarja, hogy ne dőlj be a népbutításnak birkaként, valaki meg azt akarja, hogy ne kezeld boszorkányságnak a tudományt.

2022. febr. 21. 14:35
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

5

"mert ők általában még másra is rá akarják tumálni mindenféle világnézetüket és gondolkodásukat."

Mondjuk itt pont arról van szó, hogy ők nem akarják hogy rájuk erőltessék más emberek a világnézetüket...

2022. febr. 21. 14:38
 8/15 anonim ***** válasza:
12%

7

Mert aki oltva van, az ráerőlteti másra is? Ennek az a fordítottja, hogy az oltott csak oltottal jön össze. Azt is elítélem. Itt nem azon van a hangsúly, hogy oltott vagy oltatlan, hanem hogy ez ennyire tényező nála.

2022. febr. 21. 14:44
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Ezt én sem értem, nekem pl fontos, hogy legyen oltása, mert szeretnék külföldre utazni, fürdőbe menni, bulizni stb a párommal.
2022. febr. 21. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Ezért mondom bmeg, hogy ez hol volt eddig, hát ezt is csak a nőkre akarja kenni, hihetetlen.
2022. febr. 21. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!