Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért fontos egyes nőknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos egyes nőknek hogy ne legyen oltva a férfi?

Figyelt kérdés
Találkoztam már ilyen nővel főleg társkeresőn és bizony mikor megtudta hogy oltva vagyok mondta hogy ez neki fontos hogy a párja ne legyen oltva... de van aki ki is írja ezt..
2022. febr. 21. 14:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

5.

+ Annyi hazudozást hallottak már, hogy semmit nem hisznek el. Gondoljunk csak bele, mennyiszer mondtak igazat derék politikusaink? Egy igaz-mondásukra jut 10000 hazugság.

Ráadásul ez az egész oltásosdi ott bukik, hogy kezdetben megesküdtek remek vezéreink, hogyha meglesz a fejenként kettő, onnantól rendben leszünk, de "valahogy" más négy kellene és minden napra jut valami kötelező riogatás. Minden vírus "a legnagyobb veszély, hűdesokkalnagyonveszélyesebb" mint az előzőek, most aztán végünk!

Aztán nem történik semmi, lényegében az influenza szorzójával halnak bele, általában az idősek vagy alapból betegek. De rettegjünk mind. Ötödik, századik, tízezredik oltás is kell majd (biznisz?), és még az orvosok sem képesek egyetérteni, egyik nap ez a típus jó, pár nap múlva, ja az mégsem jó, hanem inkább ez, Afrika kezd gyógyszereket gyártani (micsoda minőség lesz az is!), és a vírus mögé bújva igazolják a saját szar gazdasági döntéseik következeményeit, és nem ismerik be, hogy azért tartunk ott, ahol, mert egy fenntarthatatlan világrendben élünk. Csak ilyen keserves eszközökkel fenntartható.

Sokan nem is gondolnak bele, csak mint a régi vallásosok mennek a kolomp hangja után. Reméljük lesz majd olyan is, amikor megkövezik Jenci bácsit, amiért nem hordott maszkot az 50 fokos melegben vagy akasztjuk az oltatlanokat.

2022. febr. 21. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

"Mert aki oltva van, az ráerőlteti másra is? "

Igen. Jelenleg oltatlanként nem mehetsz el pl. nyaralni vagy kempingbe vagy szórakozóhelyre, és ezeket a döntéseket oltottak hozták. Azokat az oltottakat akik esetleg nem értenek egyet a diszkriminációval meg nem nagyon láttam ellenkezni, sőt a legtöbben inkább tapsolták hozzá, hogy legyen minél rosszabb az oltatlanoknak

2022. febr. 21. 15:05
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Férfiban is van ugyan ilyen. Ez is egy meggyőződés, valaki az oltáshoz ragaszkodik, valaki pedig ellenkezőleg.
2022. febr. 21. 15:10
 14/15 anonim ***** válasza:
89%

Azért, mert az, hogy te hogy döntöttél ebben az ügyben, az nagyon sokat el tud mondani az élethez való hozzáállásodról, akár a politikai meggyőződésedről, társadalmi viselkedésedről. Megmondom őszintén, ez még mindig egy jobb "szűrő", mint hogy "x cm legyen / x kosaras melle legyen / x kiló legyen" vagy "tudjon nokedlit szaggatni".

Mondom ezt úgy, hogy oltott vagyok. Aki oltatlan, azoknak egy része hajlamos tömegkövető birkának tartani azt, aki beoltatta magát. Te meg nyilván nem akarsz olyannal összejönni, aki ezt gondolja rólad, kiv. ha komoly kapcsolat keresése ürügyén csak dugni akarsz.

2022. febr. 21. 17:01
 15/15 peca1000 ***** válasza:
39%
Nekem mindegy, hogy oltott e, vagy sem.
2022. febr. 21. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!