Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen fontos a nőknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fontos a nőknek a pénz?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 02:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
82%
A pasiknak is fontos, csak akinek nincs inkább azt mondja, h nem fontos😆
2022. ápr. 4. 08:25
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Ha a férfiak nem társat keresnek, akkor miért ne? Aki társat keres, az a saját szintjén keresgél. Ott legfeljebb akkor várnak el jó bért, ha neki is az van és a társával együtt akar továbbra is az adott életszínvonalon élni.

Aki nem, az megy fiatal picsáknak csapni a szelet meg nála klasszisokkal jobb nőknek. Az ilyen miért csodálkozik, ha a fiatalságnak és a másoknak mutogatni való szépségnek, ami után liheg a saját ligája helyett, ára van? A státuszszimbólumokat meg kell fizetni, papik.

2022. ápr. 4. 08:27
 13/25 anonim ***** válasza:
63%

A férfiaknak nem fontos a pénz? Nem akarnak kényelmesen élni? Nem vesznek-e drága kütyüket, autót, cipőt, nyaralást maguknak, ha tehetik?

Vagy úgy érted, hogy miért a gazdagabb pasiknak könnyebb nőt szerezni? Hát mert a nők szeretik, ha fel tudnak nézni egy férfira. Hiába 21. század, még mindig a nő olyat keres, aki megvédheti. Akkor is, ha látszólag nincs rá szüksége, mert valami amazon. A férfi meg olyan nőt, aki szép (termékeny, egészséges) és gondoskodó. De ez is tök relatív, mert mindenki önmagához képest. Ahogy egy értelmiségi is általában értelmiségi párt keres, úgy igaz ez, hogy anyagi státuszban is általában a hasonlók jönnek össze. A másik meg, hogy persze, mindenki érdekből jön össze a másikkal, de amíg a férfiak érdeke inkább a szex, a nők sokszor már az első randin hosszú távó terveket fonogatnak és elemzik, hogy megkapják-e majd tőled a romantikus figyelmet, a társadalmi megbecsülést és el tudod-e tartani a leendő gyerekeket. Most ezen lehet vitatkozni, melyik az önzetlenebb szerelem :D

2022. ápr. 4. 08:33
 14/25 anonim ***** válasza:
57%

Nem a pénz a fontos,hanem a biztonság.

A biztonságot a kiszámíthatóságot pedig a pénz adja,ha nincs pwnzed nem is vagy biztonságban. Nekik is egy életük van. Miért kinlódjanak a szegénységben amikor van lehetőségük kicsit könnyíteni a dolgukon.

Régen az erős ember tudta a biztonságot szavatolni, ma a tehetős..

Te kinek vállalnál gyereket? Aki minimálbéren él és kűzd, vagy annak aki kényelmesen megengedheti a gyerek dolgait magának ameddig te otthon vagy a picivel?

2022. ápr. 4. 08:34
 15/25 anonim ***** válasza:
34%
Nekem nem fontos a pénz, mármint a pasié, mert el tudok én is menni dolgozni, meg tudom teremteni, ami kell nekem. Sosem néztem, ki mennyit keres, sosem vártam el, hogy eltartsanak, ezen kívül a jóval tehetősebb exemet cseréltem le a mostanira, akinek nincs pénze. Kölyök meg nem lesz, ez kilőve, de am most már nem kötelezően a nőnek kell otthon tyüttyögnie vele, mehet gyesre a pasi is.
2022. ápr. 4. 09:59
 16/25 anonim ***** válasza:
19%
Ennyi, a 15-ös a legnormálisabb. Minek ennyire fontos a pénz, ha életképes vagy és magadat el tudod tartani? Csak annak a nőnek fontos a pénz aki magát képtelen eltartani és a másikon akar lógni.
2022. ápr. 4. 10:12
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Nekem nem fontos a pénz. De a szex sem. :)
2022. ápr. 4. 10:27
 18/25 anonim ***** válasza:
71%
...Dagobert bácsíííí...Kacsamessséééééék (és a jelenet, ahogy az öreg úszik a pénzben, ami fizikai képtelenség)
2022. ápr. 4. 10:40
 19/25 anonim ***** válasza:
74%

Mert valamiért nem ütöd meg a szintet, ezért kell pénzzel kompenzálnod, hogy melletted maradjanak. Esetleg bombanőt akarsz átlag alatti kinézettel. Vagy unalmas vagy és nem nezel ki jól ki tudja? Egy csóró Henry Cavillra is tapadnak a nők hidd el...mert sármos, jól néz ki, intelligens.

Megjegyzem egy nők bizonyos része viszont életvitel szerűen használja ki anyagilag a férfiakat, puncsosok, eszkortosok, de én kérek bocsánatot azért ha ezeket nem ismered fel, hogy neki mindegy hogy Jenő vagy Dezső csak lóvéja legyen.

2022. ápr. 4. 10:52
 20/25 anonim ***** válasza:
57%
Persze az a legolcsóbb, ha csak szexelni járunk össze. És nem tervezünk semmit és nem várunk el semmit, hanem szigorúan csak egy ponton érintkezik az életünk.
2022. ápr. 4. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!