Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak szexre hajtanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak szexre hajtanak csak nem akarják/nem merik ezt bevallani?

Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
34%

3/10

Jobb lenne, ha helyes magyarsággal és helyesírással fogalmazna a nem egészen a szövegbe illő, de semmivel sem többet mondó, tehát felesleges idegen szó helyett.

Biztosan vonzóbb lenne - az értelmes, művelt és igényes - lányok/nők körében...

2023. jún. 28. 01:18
 12/24 rmf730 ***** válasza:
0%
Mindenki csak azt akarja… nem kell sovinistának lenni… és menenki hazudik magának. Te is !
2023. jún. 28. 08:00
 13/24 anonim ***** válasza:
32%
Szokták mondani, hogy a nők már az előtt tudják hogy összejönnének-e valakivel, hogy lefeküdtek volna, a pasik pedig utána döntik el. Persze nyilván ez így nem igaz mindenkire, mielőtt még nekem estek:D de szerintem (tapasztalataim alapján is) ez általában így van. Nyilván a nőknek is fontos hogy milyen a szex, de szerintem hajlamosabbak elfogadni hogy nem "tökéletes", ha amúgy meg minden más stimmel, egyébként is lehet fejlődni, összecsiszolódni stb... A pasiknak viszont, hiába nem szeretnénk belátni/elfogadni, sokkal fontosabb tényező a szex. Szóval igen, elsősorban többnyire arra hajtanak, aztán ha egyébként nyitott és készen áll egy normális kapcsolatra is akkor belemegy. És igen, általában nem vallják be mert a nők általában többet akarnak mint egy kaland, de ha nyitottak is rá, akkor is úgy vannak kódolva, hogy nem elég egy "szia tetszel dugjunk" jellegű közelítés, kell a hülyítés...
2023. jún. 28. 14:53
 14/24 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem is így van 13as, csak ez nekünk nőknek szívás, mert elsőre ritkán jó minden, hiszen még nem ismerjük egymás testét 😅

Az is igaz, hogy nekünk nem elég annyi egy szexhez, bármennyire is kívánjuk, hogy tetszik a képe Tinderen, vagy akár élőben ő maga. Csak sok férfi meg nem megy bele abba, hogy egy rendes találkozó, megnézzük, hogy tetszel e és utána a másodikon lehet szex. Nekik azonnal kell lehetőleg egy órán belül. Pedig szerintem ebben nekik kéne engedniük, mert egy nő könnyen elvan szex nélkül is, vagy talál mást, a férfi jobban akarja és neki nincs is annyi lehetősége.

2023. jún. 28. 15:07
 15/24 anonim ***** válasza:
37%

Mert a lányok is ugyanazt akarják mint mi,

csak megpróbálják az egészet nagyon jól álcázni,

de ha te azt megtudnád, hogy miket terveznek,

soha többet nem mondanád magad perverznek,

perverznek, perverznek.

2023. jún. 28. 17:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Az összes szexre hajt, csak olykor közbeszól a szerelem és akkor mást is akarnak, mint szex.
2023. szept. 3. 19:56
 17/24 anonim ***** válasza:
Nők szexre hajtanak? Melyik bolygón? Nők meg a szex! :D
2023. szept. 4. 09:30
 18/24 anonim ***** válasza:
36%

Mindig bevallják, hogy biztosítsák magukat, hogy ne akarj többet.

De sok nő azt hiszi, hogy "na, majd ő a nagy szerelmével, gondoskodásával, türelmével" meghódítja, megváltoztatja és magához láncolja".

Ezek az ostobácskák aztán, amikor szembesülnek a valósággal,

akkor szenvednek. Pedig ők tehetnek róla. A pasas tényleg lefektette a játékszabályokat. A hölgyek azok, akik akkor is a vágyálmaikat kergetik.

2023. szept. 4. 13:25
 19/24 anonim ***** válasza:
3as nekem is imponál a fiatalos,gyerekes arc.Irj rám😌😉
2023. szept. 4. 13:41
 20/24 anonim ***** válasza:
19. Ne szopasd már szegényt hogy nőnek adod ki magad! :D Ezt én is eljátszottam párszor, de a végén megsajnáltam őket, mondjuk volt akit nem! :D
2023. szept. 4. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!