Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kínos baráti körben bevallani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos baráti körben bevallani, hogy nem csajozok?

Figyelt kérdés

Ronda, visszataszító férfi vagyok, a nők rosszul vannak tőlem sajnos, férfinek se néznek, leginkább levegőnek. Már rég feladtam az erölködést. Szimpátia alapján próbálkoztam régen és nem modelleknél vagy ilyesmi. Általában barátság felajánlása lett ezekből, majd kínosan elkezdtek kerülni engem.

Új munkahelyemen ez a csajozás dolog a fő téma, minden erről szól. Melyik kolléganő milyen, ki hogyan csajozott, milyen nő volt meg, stb. Engem is ezzel csesztetnek egyfolytában. Elég kellemetlen nekem bevallani, hogy nekem nincsenek nőügyeim és valószínűleg nem is lesznek. Nem látják hogy nézek ki? Ebből lehetne tudni. Én inkább az a haver szeretnék lenni, aki jön-megy a többiekkel, ő a humoros gyerek, mindeki bírja de nem téma, hogy csajozik-e vagy nem. Mit mondjak a kollégáknak? A kínos, hogy nő kollégák is szoktak erről kérdezni, pl keresnek kellene egy hozzád való lányt. Ez a “hozzád való” annyit tesz, hogy ronda vagyok és nincs olyan? Nekem ez ennek a szinonímája. Úgynevezett átlagos vagy helyes pasiknak nem hallottam még, hogy ilyet mondtak volna.

2022. aug. 2. 07:03
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
A Munkatarsaid is látják hogy nincs esélyed a nőknél! Pont azért piszkálnak vele. A női Kolléga meg csak felhet hogy rá nyomulsz, azért próbálja közölni hogy magadhoz valót keress.
2022. aug. 2. 07:15
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem túlkombinálod ezt, a kollégáid ezt a keresni kéne egy hozzád való lány dolgot meg nem rosszból mondják, ezt mindenki így mondja a másiknak. Szerintem csak mondd meg mindenkinek hogy nincsenek nő ügyeid és törődjön mindenki a maga dolgával. Sose értettem hogy kollégáknak mi közük egymás szexuális és egyáltalán kapcsolati dolgaikhoz... Értelmes emberek bele se avatkoznak más életébe, és maguktól sem kezdik el kipakolni a szexuális életüket. Az már végképp a teteje, hogy napi téma kinek ki és mikor volt meg.
2022. aug. 2. 07:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mond meg nincs esélyed a nőknél és kész.
2022. aug. 2. 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Mondjál hihetőt. Inkább kevesebbszer mint többször ideiglenes sikerélmény... és akkor fényképet se kérnek a csajtól. Nálunk ez nem téma, csak fb vitában próbált valaki személyeskedni velem mert nem beállított művészi fotóm van hanem kissé előnytelen rögtönözve/muszájból készített hogy "menj inkább csajozni... ja bocs az nyilván nem megy" plusz idétlen emojik stb. De ilyenkor én kegyetlen vagyok és leszólom azt a nőt akivel ő a képein pózol(ha ilyennel összeáll meg is érdemli)
2022. aug. 2. 09:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy nézel ki? Leírod? Mit tálalsz csúnyának magadban?
2022. aug. 2. 10:05
 6/7 A kérdező kommentje:
34 vagyok, ronda, 170 cm, 70 kg. Tojás fejem van, magas homlokom, valahogy csúnya vagyok és kész. Az arcom visszataszító
2022. aug. 2. 12:42
 7/7 anonim válasza:
Mondd azt, hogy véget ért egy több éves kapcsolatod, ezért most nem akarsz nőkkel foglalkozni jó ideig. Akkor talán leszállnak a rólad.
2022. aug. 2. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!