Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos baráti körben bevallani, hogy nem csajozok?
Ronda, visszataszító férfi vagyok, a nők rosszul vannak tőlem sajnos, férfinek se néznek, leginkább levegőnek. Már rég feladtam az erölködést. Szimpátia alapján próbálkoztam régen és nem modelleknél vagy ilyesmi. Általában barátság felajánlása lett ezekből, majd kínosan elkezdtek kerülni engem.
Új munkahelyemen ez a csajozás dolog a fő téma, minden erről szól. Melyik kolléganő milyen, ki hogyan csajozott, milyen nő volt meg, stb. Engem is ezzel csesztetnek egyfolytában. Elég kellemetlen nekem bevallani, hogy nekem nincsenek nőügyeim és valószínűleg nem is lesznek. Nem látják hogy nézek ki? Ebből lehetne tudni. Én inkább az a haver szeretnék lenni, aki jön-megy a többiekkel, ő a humoros gyerek, mindeki bírja de nem téma, hogy csajozik-e vagy nem. Mit mondjak a kollégáknak? A kínos, hogy nő kollégák is szoktak erről kérdezni, pl keresnek kellene egy hozzád való lányt. Ez a “hozzád való” annyit tesz, hogy ronda vagyok és nincs olyan? Nekem ez ennek a szinonímája. Úgynevezett átlagos vagy helyes pasiknak nem hallottam még, hogy ilyet mondtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!