Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megfigyelte, hogy valamilyen szinten ismertségi körben ismerkedne, és nem vadidegennel kerülne kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Ezért nehéz elköteleződnöm társkeresőkön keresztül, mert ott tényleg össze van engedve mindenki. Azon kívül főleg egyetemi, munkahelyi alapú kapcsolataim voltak. Ami volt is ismeretlen, azt is a kényszer szülte. De nagyon sokat ismerkedtem gimnáziumban, egyetemen, koncerteken (azon belül baráti körben), és úgy érzem, jobban fekszik, mint leszólítani valakit az utcán.
2021. nov. 14. 17:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

A társkeresők férfiként csak akkor nyerők, ha az illető nagyon jól néz ki. Ha nem, akkor választás sincs és csak a környezetében ismerkedhet az ember.

Nőként meg, bárhol lehet ismerkedni, csak egy minimális iq kell kiszűrni a gyökereket. Na, ez nem megy sok nőnek.

2021. nov. 14. 17:32
 2/14 anonim ***** válasza:
Ha nőként bárhol ismerkedhetsz, akkor gondolom ugyanannyi idegen férfi is ismerkedik vele együtt. Ez olyan róka fogta csuka.
2021. nov. 14. 17:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Fiatalon még voltak az imerősi körben facér férfiak, mára elfogytak. Illetve nem tudhatod, hogy ki nyitott ismerkedésre. Én pl. több férfi ismerősömmel társkeresőn futottam össze, volt, aki nem is tudta, hogy szingli vagyok...
2021. nov. 14. 17:45
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván, mivel élőben sokkal természetesebb, meg van az első benyomás, ráadásul ha ismertségi/baráti körből ismerkedsz meg valakivel sokkal kevesebb az esélye, hogy kamus az illető. Ott mások is ismerik az illetőt, tudják, hogy milyen.

Online meg sok a hazug, kamus, másoknak adják ki magukat. Vadidegenek könnyebben ghostingolhatnak, mert úgyse látjátok már valószínűleg soha többet egymást.

2021. nov. 14. 17:46
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ironikusan Tinderen ismertem meg a párom, de igazat adok neked. Sokkal hamarabb és sokkal nagyobb eséllyel lehet normális embert találni a baráti körön keresztül, úgy gondolom. Egyrészt mert már alapból adott a közös érdeklődés, másrészt ha nem társkeresési apropóból ismeritek meg egymást, hanem úgymond tét nélkül, sokkal őszintébben viselkedik a másik, sokkal jobban meg lehet ismerni, hogy milyen a természete, milyen a hétköznapokban.

Illetve általános igazság, hogy a kapcsolatra alkalmas, társnak való embereknek rendben vannak a szociális készségei, ebből adódóan tudott magának barátokat szerezni is. Lehetnek olyan időszakok az ember életében, mikor eltávolodik a barátaitól, de akinek egész konkrétan soha nem volt egy kis köre, ahol ismerkedhet, azzal általában a kapcsolat sem az igazi, egyszerűen mert nem szokott ahhoz, hogy emberekkel interakcióba lépjen és hogy megtanuljon egy társas helyzetben viselkedni, alkalmazkodni, egyáltalán kommunikálni.

2021. nov. 14. 17:48
 6/14 anonim ***** válasza:
#2: Miért, te azt látod mondjuk egy szórakozóhelyen, hogy minden este, minden sráchoz odamegy 1-1 csaj?
2021. nov. 14. 18:10
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Attól még, hogy az embernek vannak barátai vagy baráti köre, még egyáltalán nem biztos, hogy rajtuk keresztül megismerhet másokat. Nem mindenki olyan aktív szociálisan, hogy olyan helyekre járjon, ahol sok új ember is megfordul. Ráadásul manapság már a gyerek-, kamasz- és fiatalkori barátságok nem olyan stabilak, ami a helyet illeti: szétszélednek az országban, sőt a világban, kiköltöznek külföldre, ahol ha rendszeresen tartják is a kapcsolatot, már elég nehezen ismer meg az ember rajta keresztül valakit, aki a potenciális párja lehet. Illetve vannak zártabb közösségek is. Sőt, aki férfias/nőies szakmában dolgozik, annak hiába vannak rendben a szociális képességei, sokkal nehezebben találkozik ellenkező neműekkel, és akkor ott van az, hogy legyen egy csomó egyezőség is.

Személy szerint sosem szerettem barátokon, ismerősökön keresztül ismerkedni, maximum úgy, hogy egy-egy baráttal elmentünk valamilyen közösségbe pár alkalommal (pl. társasjáték est) és ott spontán megismerkedni valakivel, akivel korábban sosem volt közünk egymáshoz. De sem egyetemről, sem munkahelyről nem akarnék társat, sem egy barátomnak a barátját. Jobban szeretem, ha teljesen tisztalappal indulunk egymásnál, és ha mégsem működne, akkor probléma, magyarázkodás és későbbi kellemetlen találkozás nélkül tudunk szétmenni. Nyilván időben van bizonyos szintű összefonódás két ember baráti társasága között, de az már más.

2021. nov. 14. 18:13
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os, nem, de minden nő elmegy egy férfival. Tehát annyi férfi szerencsés, amennyi nő.
2021. nov. 14. 18:15
 9/14 A kérdező kommentje:
7: pont idegennel ismerkedni tud szétszéledést okozni, pl. hiába lakik mindkettő Pesten, ha egyik győri, másik miskolci, soká tart a családlátogatás
2021. nov. 14. 18:15
 10/14 anonim ***** válasza:
#8: Nem, nem is értem a logikád... :D Egyes férfiak az égvilágon senkivel sem mennek el a szórakozóhelyről soha, más férfiak meg minden este simán elmennek más csajjal. Szóval nem ugyanannyi csaj szerencsés, mint férfi.
2021. nov. 14. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!