Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik az a diplomás munkakört igènylő foglalkozas, ami miatt nem jönnètek össze az abban a foglalkozási körben dolgozó fèrfival? (Ès mièrt) Ha egyáltalan van ilyen.
Figyelt kérdés
Pl mert kevèsnek èreznètek magatokhoz, vagy zavarna titeket, h abban dolgozik, vagy nem lehetne vele összeegyeztetni semmit?2020. aug. 31. 12:20
2/31 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment a zöld. Mindenkit felpontozok.
2020. aug. 31. 12:23
3/31 anonim válasza:
Ezek nem csak a diplomás munkára vonatkoznak, hanem bármilyenre, de ha az alábbiak egyike teljesül, akkor nem jönnék össze vele:
- nincs elég ideje a kapcsolatunkra.
- valamilyen morális vagy eszmei módon nem értek egyet vele.
4/31 anonim válasza:
Detto ua. jogász, ügyvéd, bankár, rendőr,
5/31 anonim válasza:
Érdekes az 1, 4 válasza, mert én meg pont úgy tudom, hogy a rendőrök nagyon sok nőnek bejönnek, a határozottság, az egyenruha, meg az átlagosnál jobb fizikum miatt, bár az nem is feltétlen diplomás munka. Ugyanígy a tűzoltók, katonák. (nem, nem vagyok rendőr :D).
6/31 A kérdező kommentje:
Szerintem a rendorviccek miatt. Bár nem tudom. Igen jo a fizikumuk ugy 40 eves korig, de utan 10/9 sörhasat ereszt, ahogy lattam amikor bent voltam egy dolog miatt (nem bcs miatt) az őrsön.
2020. aug. 31. 12:46
7/31 anonim válasza:
Ha törvényes munkát végez, akkor nincs ilyen.
8/31 anonim válasza:
Nekem sosem volt ilyen kikötésem. De talán csak azért, mert még nem éltem eleget, és minden eddigi páromat az iskolapadból ismertem. :D
24/N
Talán @vb ügynökkel nem jönnék össze amúgy, meg telefonos porszívó ügynökkel, ha ott felelős beosztásban van, és nem csak épp “rákényszerült”, mert nem volt más. De ezek nem diplomás munkakörök.
9/31 anonim válasza:
Nem diplomás munkát végzővel, mert nekem diplomás munkám van, amit szeretek és nem kívánom egész nap azt hallgatni, hogy a diplomások nem is csinálnak semmit, bezzeg ő...
10/31 anonim válasza:
9. Diplomásként ilyen előítélettel és általánosítással sok eszed lehet... :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!