Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Melyik az a diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik az a diplomás munkakört igènylő foglalkozas, ami miatt nem jönnètek össze az abban a foglalkozási körben dolgozó fèrfival? (Ès mièrt) Ha egyáltalan van ilyen.

Figyelt kérdés
Pl mert kevèsnek èreznètek magatokhoz, vagy zavarna titeket, h abban dolgozik, vagy nem lehetne vele összeegyeztetni semmit?
2020. aug. 31. 12:20
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
83%
Végrehajtó, ügyvéd, rendőr.
2020. aug. 31. 12:22
 2/31 A kérdező kommentje:
Köszi. Ment a zöld. Mindenkit felpontozok.
2020. aug. 31. 12:23
 3/31 anonim ***** válasza:
88%

Ezek nem csak a diplomás munkára vonatkoznak, hanem bármilyenre, de ha az alábbiak egyike teljesül, akkor nem jönnék össze vele:

- nincs elég ideje a kapcsolatunkra.

- valamilyen morális vagy eszmei módon nem értek egyet vele.

2020. aug. 31. 12:32
 4/31 anonim ***** válasza:
92%
Detto ua. jogász, ügyvéd, bankár, rendőr,
2020. aug. 31. 12:37
 5/31 anonim ***** válasza:
96%
Érdekes az 1, 4 válasza, mert én meg pont úgy tudom, hogy a rendőrök nagyon sok nőnek bejönnek, a határozottság, az egyenruha, meg az átlagosnál jobb fizikum miatt, bár az nem is feltétlen diplomás munka. Ugyanígy a tűzoltók, katonák. (nem, nem vagyok rendőr :D).
2020. aug. 31. 12:43
 6/31 A kérdező kommentje:
Szerintem a rendorviccek miatt. Bár nem tudom. Igen jo a fizikumuk ugy 40 eves korig, de utan 10/9 sörhasat ereszt, ahogy lattam amikor bent voltam egy dolog miatt (nem bcs miatt) az őrsön.
2020. aug. 31. 12:46
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha törvényes munkát végez, akkor nincs ilyen.
2020. aug. 31. 12:57
 8/31 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt ilyen kikötésem. De talán csak azért, mert még nem éltem eleget, és minden eddigi páromat az iskolapadból ismertem. :D

24/N

Talán @vb ügynökkel nem jönnék össze amúgy, meg telefonos porszívó ügynökkel, ha ott felelős beosztásban van, és nem csak épp “rákényszerült”, mert nem volt más. De ezek nem diplomás munkakörök.

2020. aug. 31. 12:58
 9/31 anonim ***** válasza:
64%
Nem diplomás munkát végzővel, mert nekem diplomás munkám van, amit szeretek és nem kívánom egész nap azt hallgatni, hogy a diplomások nem is csinálnak semmit, bezzeg ő...
2020. aug. 31. 13:12
 10/31 anonim ***** válasza:
40%
9. Diplomásként ilyen előítélettel és általánosítással sok eszed lehet... :DD
2020. aug. 31. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!