Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Melyik az a diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik az a diplomás munkakört igènylő foglalkozas, ami miatt nem jönnètek össze az abban a foglalkozási körben dolgozó fèrfival? (Ès mièrt) Ha egyáltalan van ilyen.

Figyelt kérdés
Pl mert kevèsnek èreznètek magatokhoz, vagy zavarna titeket, h abban dolgozik, vagy nem lehetne vele összeegyeztetni semmit?
2020. aug. 31. 12:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
84%
Tapasztalatból írtam, amit.
2020. aug. 31. 13:15
 12/31 anonim ***** válasza:
78%
Nincs ilyen. A 10-es hozzászóló pedig gyönyörűen igazolta a 9-es tapasztalatát. Csak ugye, ahhoz már diploma kellene, hogy 9-nek is nyilvánvaló legyen. Sírva nevetős, köszi. Gyönyörű példája annak, hogy kell az a diploma szűrőnek.
2020. aug. 31. 13:21
 13/31 anonim ***** válasza:
69%
Orvos, tolmács, színész és igazából bárki, akinek a munkája része, hogy napokra elutazik meg éjszakákon át magamra hagy a munka miatt.
2020. aug. 31. 13:40
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Pap. :))

De viccet félretéve, nincs ilyen. Nagyon max. az orvosok, de csak azért, mert az egy teljes embert igénylő hivatás és valószínűleg nehéz lenne összeegyeztetni az időnket.

Mást nem tudnék mondani, inkább az számít, hogy tisztességes munka legyen és ne más kárára dolgozzon. Nekem a közös világnézet, életcélok, szemlélet, érdeklődés számít, ami nem feltétlen egy adott munkakörtől függ.

2020. aug. 31. 13:44
 15/31 A kérdező kommentje:
Nalunk kèt pap is csalja a feleseget. Fura emberek ott is vannak sajnos.
2020. aug. 31. 14:58
 16/31 anonim ***** válasza:
11%

Megint a diploma...

Azt tudjátok, hogy nem ad jellemet, max értesz valamihez?

2020. aug. 31. 15:01
 17/31 anonim ***** válasza:

"Nalunk kèt pap is csalja a feleseget"

Nálunk meg nem nősülnek a papok, szóval én alapvetően ezért írtam. :))

2020. aug. 31. 15:17
 18/31 anonim ***** válasza:
20%
"Azt tudjátok, hogy nem ad jellemet, max értesz valamihez?" - jaj, ismét egy komplexusos egyén, van egyéb elcsépelt frázis a zsebedben a diplomáról? :D
2020. aug. 31. 16:54
 19/31 anonim ***** válasza:
81%

"Azt tudjátok, hogy nem ad jellemet, max értesz valamihez?"

Jellemet önmagában nem, de mindenképp pozitív hozadéka van. A tudás érték.

És ezek után is úgy lesz, hogy kutyába se fogom venni azokat, akik megpróbálnak letörni abban, hogy büszke vagyok a diplomámra.

2020. aug. 31. 16:59
 20/31 anonim ***** válasza:
6%
Tudjuk, hogy média kommunikáció olyan nagyon megérte...
2020. aug. 31. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!