Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők. Melyik az a diplomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők. Melyik az a diplomás munkakört igènylő foglalkozas, ami miatt nem jönnètek össze az abban a foglalkozási körben dolgozó fèrfival? (Ès mièrt) Ha egyáltalan van ilyen.

Figyelt kérdés
Pl mert kevèsnek èreznètek magatokhoz, vagy zavarna titeket, h abban dolgozik, vagy nem lehetne vele összeegyeztetni semmit?
2020. aug. 31. 12:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt a szakot végeztem, szóval sajnos hiába hányod ide a moslékodat. :)
2020. aug. 31. 17:36
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Olyanokkal nem jönnék össze, akik olyan munkát végeznek, aminek a szaga beleeszi magát a hajukba, ruhájukba, és emiatt folyton büdösek. Például akik trágyázzák a földet vagy akik hullaházban dolgoznak. Nem nézem le sem őket, sem pedig a munkájukat, de szerintem nem bírnám elviselni a bűzt hosszú távon.
2020. aug. 31. 18:08
 23/31 anonim ***** válasza:
Férfiként mondjuk pl. boncorvos nővel nem biztos, hogy kezdenék. Nem hiszem, hogy ép ésszel sokáig bírható szakma.
2020. aug. 31. 18:10
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen vallási alapú dolog - pap, teológus, hitoktató. Ateista vagyok, alapvetően nem kizáró ok ha a másik hívő és a teológusokkal sincs bajom ha nem párkapcsolatról van szó, de ha annyira fontos szerepet tölt be az életében hogy a karrierjét is erre alapozza akkor esélyesen más területeken sem valljuk ugyanazokat az elveket.

Más olyan területet nem tudok mondani ami teljesen kizárt, nyilván ilyenek mint a munkarend meg a földrajzi kötöttség beleszólhatnak de ez nem egész szakmákra hanem emberekre vonatkozik.

2020. aug. 31. 18:47
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nekem valamiért a jogászokkal mindig fenntartásaim voltak, valamiért csak sznobokkal találkoztam, és erkölcsileg megkérdőjelezhető egyénekkel. Biztos lenne jó férjalapanyag is köztük, de hát erős bizonytalanságom lenne az elején vele kapcsolatban.
2020. aug. 31. 21:41
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
No meg lehet hogy ilyen nagyon művészi beállítottságú, szabadelvű emberrel sem jönnék össze, pl. színész. De itt is csak az előítéletek beszélnek velem és nyitott vagyol egy üdítő kivétel felé.
2020. aug. 31. 21:43
 27/31 anonim ***** válasza:
Boncorvos, végrehajtó, vagy hasonló, másokat vegzáló személy(rendőr nem tartozik ide), NAV-nál dolgozó határeset, illetve újságíró valami pletykalapnál, ahol munkaköri kötelessége piócaként rámászni az áldozatra mindenen átgázolva(pl.haláleset után 1 perccel zaklatni a hozzátartozót.) Ja, és politikus se jöhetne szóba.
2020. aug. 31. 23:54
 28/31 anonim ***** válasza:

Lelkész (protestánsoknál házasodhatnak). Kicsit vicces, mert hívő vagyok, de lelkészgyerekként nőttem fel, és abból az életstílusból még egyszer nem kérek. :D

Az is kizáró, ha a párom ismert ember lenne (pl. politikus, színész, nagyvállalkozás főnöke, stb.), mert szeretném, ha lenne magánéletünk.

Illetve az is fontos, hogy munka mellett legyen időnk egymásra, illetve ne használjon ki más embereket a munkája során, de ez inkább egyénfüggő, még ha bizonyos szakterületeknél nagyobb is a rizikófaktor.

2020. szept. 1. 00:33
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

"Boncorvos, végrehajtó, vagy hasonló, másokat vegzáló személy"

Már elnézést, de ne soroljuk már a boncorvosokat a végrehajtókkal egy szintre. Mégis kit "vegzálnak" ôk? Bár a laikus szerint az a munkájuk, hogy "hullákat kaszabolnak, amikor már segíteni úgyse tudnak rajtuk", a valóságban ez csak kisebb része a munkájuknak. A nagyobb részt a szövettani diagnosztika teszi ki, vagyis ha valaki egy gyanús elváltozást leoperáltat magáról, ôk fogják mikroszkóppal mikrométerenként átnézni azt a szövetdarabot, hogy van-e benne rákos elváltozás. Náluk fut össze minden, a leszedett anyajegyektôl, a béltükrözéskor vett mintákig, méhnyakrákszûréses kenetekig. Jó vagy rosszindulatú? Az ô szaktudásukon dôl el a további kezelés menete. Gondolom nem kell magyarázni, mi történik, ha tévednek.

Tipikusan az az orvosi munka, ami nélkül szinte az összes többi szakorvos meg lenne lôve, mégsem kapnak soha hálapénzt, de még csak köszönetet se.

Lehet undorítónak tartani a holttestek közötti munkát, és ki lehet kötni, hogy nem jönnétek össze vele, semmi gond ezzel. De ne degradáljuk már le nyilvánosan a munkájukat, mintha valami erkölcstelen tevékenység lenne.

2020. szept. 1. 02:06
 30/31 anonim ***** válasza:

Bocsi,pontosítok. Tehát:

1.Boncorvos

2.Végrehajtó, vagy hasonló, másokat vegzáló személy.

Azt hittem, egyértelmű, hogy melyikhez tartozik. Az 1.és a 2.között nincs összefüggés,felsorolás volt.

Senki nem degradálta senki munkáját. A kérdés az volt, milyen foglalkozású férfival nem jönnél össze. Szerencsére ezt mindenkinek joga van eldönteni.

Ja, erről jut eszembe. Szociális munkással se, ha mondjuk hajléktalan szállón dolgozik. Nem, nem degradálom le a munkájukat, épp ellenkezőleg, nagyon is becsülöm őket. Annyi az oka, hogy nem szeretnék a szükségesnél több élősködőt otthonra. Persze, nem biztos, hogy hazavisz valamit, reménykedhetnék is, hogy nem, de az biztos, hogy nagyobb esélye van, mintha nem találkozna rendszeresen velük. Tudom, ez biztos nem így van, minden hajléktalan patyolat tiszta, de az én tapasztalatom mást mutat, volt ilyen dolgozó ismerősöm.

2020. szept. 1. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!