Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Melyik az a diplomás munkakört igènylő foglalkozas, ami miatt nem jönnètek össze az abban a foglalkozási körben dolgozó fèrfival? (Ès mièrt) Ha egyáltalan van ilyen.
Figyelt kérdés
Pl mert kevèsnek èreznètek magatokhoz, vagy zavarna titeket, h abban dolgozik, vagy nem lehetne vele összeegyeztetni semmit?2020. aug. 31. 12:20
31/31 A kérdező kommentje:
Edesanyam parja hiteles volt, meghalt 65 evesen a sok stressz miatt, mert idekozben meghalt a felesege es nem tudta egyedul fizetni a svajci frank alapu hitelt, ami 34 ezer helyett par ev alatt 140 re ugrott. A vegrehajto emberei meg mindig mentek a lakasara az elso idokben (kesobb levelben) es csattogtattak h kerik a penzt. Ott utogettek a butorakat, mindent, h ez mind-mind a mienk lesz, h eladhassuk carè-hugyè. Az sem zavarta, h sulyos szivbeteg 60 evesen, akkor ia ott fenyegette. Ugye 3 milliot vett fel, ez par ev alatt 9 re rugott (senki sem tudja hogyan, mert lehetetlen, ebbol a vegrehajto dija 4 millio ft, ennyire jol keres egy vegrehajto). Egyszer beszeltem tarskeresorol egy csajjal, 27 eves volt, csinos vegrehajtos no. Most 4 ev utan raneztem, azota is egyedul van. Fellegzos, milliokat keres, de a lelki vilaga egy gyilkosèhoz hasonlo. Nem mondom, h mind ilyen, de ez a ketto akiket ismertem, na azok megszemelyesitettèk a gonoszat
2020. szept. 1. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!