Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szexre hajtanak csak nem akarják/nem merik ezt bevallani?
Ha azt mondjuk igen, támogatjuk az agymenésedet, ha azt mondjuk nem, akkor csak azt erősítjük, hogy tagadjuk.
Takarodj a másik ostoba kérdés mellé....
Természetesen pont úgy, ahogy az aranyásó nők, vannak férfiak akik csak szexet akarnak és vannak férfiak akik meg normális kapcsolatot.
Ha képtelen vagy felismerni árnyalatokat, 0-tól és 1-től eltérő adatot akkor vonulj el egy remetelakba és maradj is ott amíg el nem éred egy 13 éves gyermek értelmi szintjét. Köszönöm.
Nem és igen, egyszerre.
MIndenki igazából a szexre hajt, nemtől függetlenül. Mert ilyen a biológiánk. Azért akarunk szexelni, mert hajt minket a szaporodási vágy, szóval ilyen szemontból MINDENKI szexelni akar (aki egészséges és jól működik a szervezete stb).
Egy jó kapcsolat alapja is egyébként a jó szex, csak valaki mindenkivel akarna szexelni valaki meg csak egy valakivel.
Kérdéses, hogy az igények találkoznak-e.
Van aki ilyen és ismerkedésnek álcázza, csak kib.aszott hülye a legtöbb és lebuktatja magát :D
Második kérdése már az, hogy "bevállalós vagy?". Ha rákérdezel, komolyat akar-e, nem azt mondja, hogy igen, hanem hogy "semmi jónak nem vagyok az elrontója, de ha te komolyat akarsz, én arra is készen állok". Vagy rendesen ismerkedik veled, randi lebeszélve és utána kezd el szexuális dolgokat mondani, aztán odatereli valahogy a dolgot, hogy inkább nála talizzatok. De a kedvencem egy srác volt, aki mondta, idézem: "nekem csak a komoly kapcsolat jöhet szóba, de mi lenne, ha este átjönnél, itt aludnál és szexelnénk?" :D Baroooom.
De nyugi sok értelmes férfi van aki kapcsolatot keres és nem csak át akar verni :)
Jajj a 9eshez hasonló nyomival már én is találkoztam, aki ha kiderül, hogy csak kefélni akar és esetleg a nő ennél komolyabbra vágyik, direkt beállítja úgy, hogy ő is, csak a kapcsolaton belüli szexre gondolt :D
Randiztam egy sráccal, de nem jött be úgyhogy offoltam. Két hét múlva rám ír hogy dugni akar velem amióta meglátott. Mondom az jó, randiztunk, nem gondoltam volna, hogy csak szexet akarsz. Aztán visszakérdez ártatlanul, hogy "egy kapcsolatban nincs szex?"
Ne tettessétek már magatokat hülyének, értitek ti is, mire gondolt a kérdező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!