Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 34 éves férfi vagyok, még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

34 éves férfi vagyok, még szűz. Van még esélyem elkezdeni élni?

Figyelt kérdés
Még sohasem volt barátnőm. Talán az állandó "maszek" miatt, nincs is igerenciám. Plusz az életvitelem miatt sincs önbizalmam. Külsőre nem vagyok vészes, legalábbis az eddigi munkahelyeimen észreveszem és érzem, ha szimpi vagyok egy lánynak/nőnek. Nem vagyok gay, az biztos, mert mindig lányokról fantáziálok. Csak egyre gyakrabban vannak olyan érzéseim, hogy mi lesz velem?? Mi lesz 10 év múlva? A múltkor konkrétan szorongva feküdtem az ágyban, néztem a plafont és azon kattogott az agyam, hogy mit csináljak...... Van még remény? Vagy már késő? Az én vonatom már elment? Ha találkoznék egy nővel, ő furán nézne rám és elkezdene hebegni-habogni és lerázna?? Mire számíthatok? Ez a legilyesztőbb egy randiban, hogy hogyan reagálnak....

2023. jún. 20. 14:45
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
7%
Gyúrd ki magad és menj fel tinderre. De nem számítsz még így sem 10/10es 20 éves csajokra. Vagy rosszlányok, hát ha a p…. motivál.
2023. jún. 20. 16:42
 12/28 anonim ***** válasza:
87%
Változni/ változtatni sosincs késő. Nehezebb lesz innen visszajönni, mintha normálisabb mederben folyt volna az életed, de csak akkor nem lesz több esélyed "élni", ha a fejedre húzzák a fekete zsákot. Addig viszont nyilvánvaló, hogy nagyon sok mindent másképp kell csinálnod, mint eddig, különben nem lesz változás a kimenetelben.
2023. jún. 20. 16:42
 13/28 anonim ***** válasza:
40%
VAN esélyed elkezdeni élni, találni egy szép barátnőd, viszont ezért már tenned is kell. Tinikorban ezek a dolgok akkor is betalálhatják az embert, ha nem tesz érte semmit, csak létezik kb, de 30 felett ez már nem így megy. Kell önismeret és aktív ismerkedés.
2023. jún. 20. 16:57
 14/28 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem te is tudod a választ...
2023. jún. 20. 17:46
 15/28 anonim ***** válasza:
96%
mert aki kufircol, csak az él?
2023. jún. 20. 18:26
 16/28 anonim ***** válasza:
83%

Tehát vannak lányok, akiknek tetszel.

Miért nem hívod el az egyiküket kávézni?

2023. jún. 20. 18:26
 17/28 anonim ***** válasza:
96%

Először arra kellene megtalálni a pontos választ hogy MIÉRT alakult ez így

Bem mindekinek való a kapcsolt/szex

Üdv egy 29 éves szűz nő

2023. jún. 21. 00:41
 18/28 anonim ***** válasza:
30%

Tudom, most jönnek majd a lepontozók meg a megmondóemberek, de őszintén, ha 34 év alatt soha semmi közöd nem volt a nőkhöz és nem foglalkoztál ezzel, mert valljuk be, ha ennyi idősen is szűz vagy akkor biztosan nem foglalkoztál a dologgal, mégis most mi változott? Szerintem hagyd az egészet, ne foglalkozz a dologgal, már sok értelme nincs. Életed legjobb évei elteltek, a legtöbb nő a 20-as évei elején van a csúcsony (tudom ezért is lepontoznak, de ez így van). Persze összejöhet most is valami, de az igazán jó, felhőtlen kapcsolatok már nem ebben a korban születnek. Ezekről lekéstél, ahogy a tini szerelemről és a korai próbálkozások, csalódások, "kapcsolatosdi"-ról is.

Maradnak a leélt, gyerekes anyukák, akik valami balfa$t keresnek maguk mellé, aki eltartja őket és a purdéjukat.

A másik az a kategória, aki már "kiélte" magát (értsd: leszállt a fa$körhintáról vagy éppen ledobtálk róla) és meg akar állapodni valami nyomi, lúzer mellett aki majd gyereket szül neki és kitart minden hülyesége ellenére.

A normális nők eddigre elkelnek, aki marad is, biztosa nem egy 34 éves szűz sráccal akar összejönni.

Harmadik út, hogy rendbe hozod magad, elsősorban külsőre, és elkezdesz tini lányokat hülyíteni. Tudom ez nem szép dolog, de sokan csinálják és legalább fiatal, friss puncival lehet dolgod. Annyi a lényeg, hogy elhitesd hogy te valami nagymenő gyerek vagy, aki bárkit megkaphat. Persze nem árt, ha fiatalabbnak nézel ki a korodnál, illetve mint írtam külsőre nagyon toppon kell lenni vagy extrém jó szövegednek kell lennie.

2023. jún. 21. 06:09
 19/28 anonim ***** válasza:
#18 már huszonévesen amikor viszonylag k3sőn en is elveszìtettem a szüzességemet ezt tapasztaltam amit leirtál.. 30+ évesen meg mégerősebben ezek
2023. júl. 11. 23:31
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Szóval aki nem bszik orrba szájba 14-19 éves korig annak lefőtt a kávé ìgy korrigálnám..
2023. júl. 11. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!