Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a nők többsége miért ilyen unalmas?
Ismerkedéskor a nők többsége:
-első kérdésük/mondatuk az anyagi helyzet gyors felmérése szólgál, ez náluk ösztönös kedvencem: nekem van autóm kérdéssel indított a nő
-unalmasak, abból a szempontból, hogy csak felszínes elcsépelt témákról lehet velük beszélgetni ilyen pl. nyaralás, ruha, cipő, ételek, anyagi javak igazából csak ez mozgatja őket. Férfi szempontból ha ezek a témák szóba kerülnek azonnal uncsi kategóriába kerül az illető hölgy
-elvárja, hogy szórakoztassák, de amúgy ő maga nagyon unalmas, nem tesz semmi hozzá a viccekhez, beszélgetésekhez
-ha megérzi a pénzt vagy magas státuszt, akkor bármilyen viccen tud nevetni és mindjárt kedélyesebben, érdeklődőbben beszélget
-nincsen humoruk.. egy nőt nem láttam aki viccesen mesélt volna jó törteneteket
-sablonosak: mindegyik egyforma és ugyanúgy gondolkodik..szépen kiöltöznek, vár egy szórakoztató beszélgetést, de ez csak színház, igazából a pénz érdekli őket, kényelmes élet gondolata vagy max, hogy jól érezzék magukat
-mások véleményétől való függés.. a barátnőiddel fogod leélni az életedet? Vagy ők választanak férjet?
-amikor elkezi magyarázni, mit nem szeret, oké.. akkor mit szeretsz? Nem tudja, hogy mit akar
-ami van az soha nem jó, mindig másmilyen színű/ízű stb. kell! Legyen az étel/ital/cipő/ruha/bútor/fal /padló stb.
-semmit nem tudnak hozzátenni a vicchez, történetekhez és szakmákról nem lehet velük beszélni
-hosszan magyarázni a semmit órákig, ez férfi szempontból unalmas
Az a baj ebben a beszélgetésben, hogy az anonimitás miatt nem tudjuk a konkrét példákat elemezni. Más lenne, ha személyesen ülnénk egy asztalnál, és személyesen is láttuk volna mondjuk az utolsó 5 nőt, akivel a kérdező találkozott.
Akkor tényleg meg tudnánk mondani, hogy hát igen, ezek a nők valóban bajosak voltak, vagy hogy "hát öregem, te igencsak a szinted felett keresgéltél".
Mert most írhatjuk itt, hogy átlagos, vagy szép, vagy ilyesmi, de érdemben így lehetetlen megállapításokat tenni, és következtetéseket levonni.
1: Az emberek többsége unalmas.
2: A férfinak kéne érdekesnek tűnni hogy felkeltse és fenntartsa a nő figyelmét ismerkedésnél. Ott ahol a nő csak egyszavas válaszokat ír, ott ő már rég tudja hogy ebből nem lesz semmi csak veszett ügy, nem érdekled és kész. Csak ezt sok 'férfi' nem tudja tudomásul venni, ilyenkor jönnek ezek a vádak hogy unalmas... hát TE VAGY unalmas.
25
Ennyitől mar értelmes lesz valaki?
Nekem is van diplomám, és irodaban dolgozom
26# nem nem ettől, csak női szempontból a lényeget említettem.
27# felvesznek egy maszkot és meg a szinjáték.
Valoszinuleg te keresed a ribiket.
Lehet egyszer lejjebb adnál, pl kulső teren, talan meglepődnél. Bar nem hinnem hisz mi mind egyforman vagyunk unalmasak. Pont annyira mint a hulye gondolkozásod!
"15-ös! UFO-ot előbb fogsz találni, mint értelmes nőt."
Érdekes, én egy rakat osotba, nműveletlen , buta, igazi proli érdeklőúdési körű pasit látok mindenfelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!