Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedéskor a nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor a nők többsége miért ilyen unalmas?

Figyelt kérdés

Ismerkedéskor a nők többsége:

-első kérdésük/mondatuk az anyagi helyzet gyors felmérése szólgál, ez náluk ösztönös kedvencem: nekem van autóm kérdéssel indított a nő

-unalmasak, abból a szempontból, hogy csak felszínes elcsépelt témákról lehet velük beszélgetni ilyen pl. nyaralás, ruha, cipő, ételek, anyagi javak igazából csak ez mozgatja őket. Férfi szempontból ha ezek a témák szóba kerülnek azonnal uncsi kategóriába kerül az illető hölgy

-elvárja, hogy szórakoztassák, de amúgy ő maga nagyon unalmas, nem tesz semmi hozzá a viccekhez, beszélgetésekhez

-ha megérzi a pénzt vagy magas státuszt, akkor bármilyen viccen tud nevetni és mindjárt kedélyesebben, érdeklődőbben beszélget

-nincsen humoruk.. egy nőt nem láttam aki viccesen mesélt volna jó törteneteket

-sablonosak: mindegyik egyforma és ugyanúgy gondolkodik..szépen kiöltöznek, vár egy szórakoztató beszélgetést, de ez csak színház, igazából a pénz érdekli őket, kényelmes élet gondolata vagy max, hogy jól érezzék magukat

-mások véleményétől való függés.. a barátnőiddel fogod leélni az életedet? Vagy ők választanak férjet?

-amikor elkezi magyarázni, mit nem szeret, oké.. akkor mit szeretsz? Nem tudja, hogy mit akar

-ami van az soha nem jó, mindig másmilyen színű/ízű stb. kell! Legyen az étel/ital/cipő/ruha/bútor/fal /padló stb.

-semmit nem tudnak hozzátenni a vicchez, történetekhez és szakmákról nem lehet velük beszélni

-hosszan magyarázni a semmit órákig, ez férfi szempontból unalmas

2023. jún. 19. 21:14
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
84%

Az a baj ebben a beszélgetésben, hogy az anonimitás miatt nem tudjuk a konkrét példákat elemezni. Más lenne, ha személyesen ülnénk egy asztalnál, és személyesen is láttuk volna mondjuk az utolsó 5 nőt, akivel a kérdező találkozott.

Akkor tényleg meg tudnánk mondani, hogy hát igen, ezek a nők valóban bajosak voltak, vagy hogy "hát öregem, te igencsak a szinted felett keresgéltél".

Mert most írhatjuk itt, hogy átlagos, vagy szép, vagy ilyesmi, de érdemben így lehetetlen megállapításokat tenni, és következtetéseket levonni.

2023. jún. 20. 07:27
 22/30 anonim ***** válasza:
A kérdező eltűnt- UNALMAS alak. N
2023. jún. 20. 08:02
 23/30 anonim ***** válasza:
30%

1: Az emberek többsége unalmas.

2: A férfinak kéne érdekesnek tűnni hogy felkeltse és fenntartsa a nő figyelmét ismerkedésnél. Ott ahol a nő csak egyszavas válaszokat ír, ott ő már rég tudja hogy ebből nem lesz semmi csak veszett ügy, nem érdekled és kész. Csak ezt sok 'férfi' nem tudja tudomásul venni, ilyenkor jönnek ezek a vádak hogy unalmas... hát TE VAGY unalmas.

2023. jún. 20. 08:20
 24/30 A kérdező kommentje:
Ez külsőtől független dolgok. Nekem nem fontos annyira a külső. Insta celebek nem érdekelnek. Van diplomám, irodában dolgozom.
2023. jún. 20. 09:03
 25/30 anonim ***** válasza:
34%

25

Ennyitől mar értelmes lesz valaki?

Nekem is van diplomám, és irodaban dolgozom

2023. jún. 20. 09:24
 26/30 anonim ***** válasza:
65%
Egyre kevesebb jokedvu es termeszetes szemelyisegu no van . Azt vettem eszre , hogy a mai generacioban nobol es ferfibol is sok a debil ami alatt a viselkedest ertem .. direkt nem viselkednek , eroltetett nyeritesek , vihoraszasok , megjatszas, emberek gunyolasa .
2023. jún. 20. 10:20
 27/30 A kérdező kommentje:

26# nem nem ettől, csak női szempontból a lényeget említettem.

27# felvesznek egy maszkot és meg a szinjáték.

2023. jún. 20. 10:55
 28/30 anonim ***** válasza:
27-es: így igaz. Én azt furcsállom, ha manapság valakinek már "értelmes" hobbija, vagy inkább mondjam úgy hogy hagyományos hobbija van és szeretne róla beszélni, a kutyát nem érdekli. Valahogy kiüresedett, extrém felszínes lett a világ, ráadásul mindenhol és mindenkinél a mindent most és azonnal mentalitás érvényesül. Az embereknek egymáshoz nincs türelmük, se saját magukhoz. Ezért is érződik úgy hogy a legtöbben unalmas alakok, mert egyszerűen képtelenek belemélyedni bizonyos dolgokba, témákba, mondhatni megszűnt a rajongás mondjuk egy adott hobbi iránt. Régebben azért jól elkülöníthetőek volt az emberek csoportjai e téren, valaki imádott sportolni és annak élt, voltak a "kockák", a könyvmolyok, a zenészek stb. Most már csak egy nagy homogén, egyöntetű ,massza van, semmi egyediség, semmi kilógás. Aki kilóg a sorból az magányos, furcsa, groteszk stb.
2023. jún. 20. 11:50
 29/30 anonim ***** válasza:
50%

Valoszinuleg te keresed a ribiket.

Lehet egyszer lejjebb adnál, pl kulső teren, talan meglepődnél. Bar nem hinnem hisz mi mind egyforman vagyunk unalmasak. Pont annyira mint a hulye gondolkozásod!

2023. jún. 20. 12:53
 30/30 anonim ***** válasza:
53%

"15-ös! UFO-ot előbb fogsz találni, mint értelmes nőt."

Érdekes, én egy rakat osotba, nműveletlen , buta, igazi proli érdeklőúdési körű pasit látok mindenfelé.

2023. jún. 20. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!