Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a nők többsége miért ilyen unalmas?
Ismerkedéskor a nők többsége:
-első kérdésük/mondatuk az anyagi helyzet gyors felmérése szólgál, ez náluk ösztönös kedvencem: nekem van autóm kérdéssel indított a nő
-unalmasak, abból a szempontból, hogy csak felszínes elcsépelt témákról lehet velük beszélgetni ilyen pl. nyaralás, ruha, cipő, ételek, anyagi javak igazából csak ez mozgatja őket. Férfi szempontból ha ezek a témák szóba kerülnek azonnal uncsi kategóriába kerül az illető hölgy
-elvárja, hogy szórakoztassák, de amúgy ő maga nagyon unalmas, nem tesz semmi hozzá a viccekhez, beszélgetésekhez
-ha megérzi a pénzt vagy magas státuszt, akkor bármilyen viccen tud nevetni és mindjárt kedélyesebben, érdeklődőbben beszélget
-nincsen humoruk.. egy nőt nem láttam aki viccesen mesélt volna jó törteneteket
-sablonosak: mindegyik egyforma és ugyanúgy gondolkodik..szépen kiöltöznek, vár egy szórakoztató beszélgetést, de ez csak színház, igazából a pénz érdekli őket, kényelmes élet gondolata vagy max, hogy jól érezzék magukat
-mások véleményétől való függés.. a barátnőiddel fogod leélni az életedet? Vagy ők választanak férjet?
-amikor elkezi magyarázni, mit nem szeret, oké.. akkor mit szeretsz? Nem tudja, hogy mit akar
-ami van az soha nem jó, mindig másmilyen színű/ízű stb. kell! Legyen az étel/ital/cipő/ruha/bútor/fal /padló stb.
-semmit nem tudnak hozzátenni a vicchez, történetekhez és szakmákról nem lehet velük beszélni
-hosszan magyarázni a semmit órákig, ez férfi szempontból unalmas
Mert nem találtál még egy megfelelő társalgó partnert.
Ne általánosíts. Nézz magadba, hátha benned a hiba, s nem tudod az aktuális partnerből kihozni a szewmélyiségét..
Begörcsöltök. Te jópofiskodsz, ő meg felméri az alap egzisztenciádat.
Elbeszélgettek egymás mellett. Nem kehet, hogy te vagy az unalmas? Tudsz egyáltalán udvarolni? Mert az azért nem veszett ki: a férfi udvarol, kerülget, megpróbál kedvesen imponálni és viszont.
Szerintem az ilyen kérdésekre, hogy az emberek miért ilyenek, vagy olyanok nincs jó válasz. Ilyenek és kész.
Az okokat keresni nincs sok értelme, lehet társadalmi, családi, és sok más oka. Nem tudsz mit csinálni.
Mert megtehetik. Úgyis lesz 10 másik srác, aki jobb. Aki meg a legjobb, oda tesznek egy kis energiát és az illető férfi már megy is.
Akik pedig itt előadják, hogy biztos a kérdező a rossz, azok kipróbálták már, hogy milyen társkeresőn nőkkel beszélgetni? Mielőtt felmentem először társkeresőre, én is azt hittem, hogy tök jókat fogok beszélgetni és lesznek érdekes lányok. Anotalkon, chat.hu-n, discordon sikerült ilyeneket találnom. (Sőt, még erről az oldalról is!) Aztán óriási pofon volt, hogy pl. tinderen ez nem ment. Egyetlenegy lány volt, akivel lehetett értelmesen beszélgetni.
Miért csak támadtok mindenkit, ahelyett, hogy meghallgatnátok a tapasztalatokat? Úgy néz ki, hogy a hozzászólók többsége teljes mértékben a kérdezőt igazolta. Elszomorító.
A férfiak többsége pont ugyanilyen a társkeresőn. Biztos ezért unják meg hamar a normálisak, és hagynak fel vele hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!