Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor a nők többsége miért ilyen unalmas?
Ismerkedéskor a nők többsége:
-első kérdésük/mondatuk az anyagi helyzet gyors felmérése szólgál, ez náluk ösztönös kedvencem: nekem van autóm kérdéssel indított a nő
-unalmasak, abból a szempontból, hogy csak felszínes elcsépelt témákról lehet velük beszélgetni ilyen pl. nyaralás, ruha, cipő, ételek, anyagi javak igazából csak ez mozgatja őket. Férfi szempontból ha ezek a témák szóba kerülnek azonnal uncsi kategóriába kerül az illető hölgy
-elvárja, hogy szórakoztassák, de amúgy ő maga nagyon unalmas, nem tesz semmi hozzá a viccekhez, beszélgetésekhez
-ha megérzi a pénzt vagy magas státuszt, akkor bármilyen viccen tud nevetni és mindjárt kedélyesebben, érdeklődőbben beszélget
-nincsen humoruk.. egy nőt nem láttam aki viccesen mesélt volna jó törteneteket
-sablonosak: mindegyik egyforma és ugyanúgy gondolkodik..szépen kiöltöznek, vár egy szórakoztató beszélgetést, de ez csak színház, igazából a pénz érdekli őket, kényelmes élet gondolata vagy max, hogy jól érezzék magukat
-mások véleményétől való függés.. a barátnőiddel fogod leélni az életedet? Vagy ők választanak férjet?
-amikor elkezi magyarázni, mit nem szeret, oké.. akkor mit szeretsz? Nem tudja, hogy mit akar
-ami van az soha nem jó, mindig másmilyen színű/ízű stb. kell! Legyen az étel/ital/cipő/ruha/bútor/fal /padló stb.
-semmit nem tudnak hozzátenni a vicchez, történetekhez és szakmákról nem lehet velük beszélni
-hosszan magyarázni a semmit órákig, ez férfi szempontból unalmas
#11: Nem. A ferfiak masok. Egy reszuk valoban ilyen, sot, meg gazabb is a perverz kepekkel es szovegekkel. De, egy masik reszuk probal kreativan irni. Eleve jellemzobb, hogy a ferfiak irnak eloszor.
De, ha valoban ilyenek lennenek, akkor nem orulni kene nokent, ha valaki normalisan ir? Itt meg kikap, hogy mit kepzel magarol.
Ismerkedős időszakomból én is hasonlókat tapasztaltam. Egy online beszélgetés kb úgy nézett ki, hogy én próbáltam kreatívan írni, nyitott kérdéseket feltenni stb., a nő meg kb letudta ilyen tőszavakban a választ. "Ja", "aha", "nem tom", és persze vissza se kérdezett sokszor. Elég irritáló egy idő után az biztos.
Az a baj, amit előttem is írtak, hogy feléjük lejt a pálya nagyon durván. Hiába mondja meg nekik valaki, hogy egy kicsit aktívabban kéne részt venni a folyamatban - nem lesz motivált a változásban, mert holnap lesz helyetted 5 másik hapsi.
Viszont mit tudsz csinálni? Hát semmit. Keresni kell, aztán majd lesz valami. És közhely, de kicsit tényleg le kell adni az igényeket, hogy az a te kategóriád számára is elérhető legyen.
Azért van ez mert a nők már születésüktől fogva "értékesebbnek" számítanak, mivel ők a társadalom alapjai, kizárólag nők tudnak gyereket szülni, ez eszméletlen előnyt ad nekik, főleg társkereséskor. Magyarán hatalmas előnyük van, főleg azoknak a lányoknak akik már egészen kis koruktól szebbek, jobban néznek ki mint az átlag. Ők nem voltak rákényszerítve arra, hogy valódi személyiség fejlődjön ki náluk, hogy valóban érdekes és értékes emberek legyenek mert a külsejük mindig minden helyzetben előnyhöz juttatta őket, kvázi a puszta létezésük miatt értékesek és kelendőek. Tisztelet a kivételnek, mert azért én bőven látok példát arra, hogy rendkívül szép, csinos nők is, okosak, értelmesek, szorgalmasak. Viszont mint írtam a másik példa is rengetegszer látható, gondolom te ilyenekkel találkoztál csak.
A mostani generációnál főleg jellemző ez ,a túlféltő szülők, akik királylányként nevelik a gyereküket, elhitetik velük (főleg a fiatal lányokkal), hogy nekik automatikusan JÁR minden, nem kell küzdeniük érte, hiszen ők magától értetődően értékesek és majd a férfiak "harcolnak" értük. Szóval ilyenkor nem vagy rászorulva hogy izgalmas, érdekes személyiség legyél.
Érdekes módon nőknek sosem tanácsolják, hogy legyen ilyen-olyan hobbija, meg fejlessze magát stb.
És amúgy igen, a társkeresés sokszor (szinte mindig) csak egy színjáték. Senki nem azzal indít, hogy ő miben rossz, mik a rossz tualjdonságai, hanem mindenki a legjobb képet próbálja mutatni magáról. Akár belső tulajdonságairól van szó akár a külsőkről. Mindig a pozitív dolgokat akarja kiemelni mindenki.
18#
Köszi.
Lehet hogy nem vagyok egy értelmes nő,de azért hidd el vannak, és biztos hogy előbb találsz mint UFO-t!
Keresni kell és megtalálod!
Tényleg nem kellene általánosítani!
Értelmes nőnek tartom magamat, nem vagyok sablonos sem kérdező! Annyi, hogy nem vagyok X >/= 25 éves, vékony, széparcú, instapozitív! De ugye neked első a külső! Te vékony, szép csomagolásban akarsz értelmes nőt. Na az nehéz lesz!
19
Ez így van! Minden szavad igaz!!!! Egy szép és egy hozzám hasonló ronda nőnek, teljesen más életút jut! Mivel sosem volt pasim, sokat olvastam, jatszottam fiatalon, így volt időm szemelyisegfejleszteni....De persze hamar rájöttem, hogy a húspiacon, ennek semmi haszna! Uh kerdező, add lejjebb a külsővel szemben támasztott elvarasaidat, és máris lesz nőd! Szívesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!