Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mivel kell rendelkezni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel kell rendelkezni egy ilyen csajhoz?

Figyelt kérdés
[link]
2023. jún. 19. 17:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
63%
Az inceleknek ez a csaj a csúnya? Fu de jó, hogy sose lesz nőtök! :)
2023. jún. 19. 17:59
 12/25 anonim ***** válasza:
12%
Vajon milyen lelkivilág lehet a 11-es válaszoló mögött, akinek napi a dicsőség, hogy beszólt pár kb. mindenki által lenézett embernek egy anonim oldalon? Nemes jellem.
2023. jún. 19. 18:00
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
A "nemes jellemet" az jobban tükrözi, ahogy incelék a nekik semmit nem ártó nőket gyalázzák pl. ezen az oldalon is visszatérő jelleggel.
2023. jún. 19. 18:02
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

A kifejezetten csúnya zárójelben van, azért, mert ez az én véleményem, de attól még másnak nyugodtan tetszhet.

Nem azt írtam, hogy mi a lópikulát lát rajta, vagy vak-e, hanem csak zárójelbe megjegyeztem, hogy szerintem csúnya = nem tetszik!

Mit vagy oly annyira kiakadva én rajtam?

Mi az, hogy tipikus imstaqrva fejű? Tessék?

Inkább basszus nézd önmagadba, tök lejön mennyire irigy vagy ő rájuk, mert inkább ők tetszenek, mint te.

Úristen, egy kommentár miatt zárójelben szétszeded a fejem. Szánalom.

2023. jún. 19. 18:04
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

13.

De aki ezekbe belerugdos az sem jobb. Kb. olyan ez, mintha bemennél a börtönbe és megölnéd a gyilkosokat. Te magad is lesüllyedtél ezzel a szintjükre.

2023. jún. 19. 18:04
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy az a legviccesebb az egészben, hogy instaqrva fejűeket írtál, ami sokkal súlyosabb és csúnyább megjegyzés a nőkre nézve, de te pattogsz!

Vagy mennyiszer be vannak ide linkelve qrva szép nők és amikor azt kérdezik, hogy hogyan lehetne megfogni a nők is csapatostul azt írják, hogy jó kinézettel és pénzzel. :D

Most meg hirtelen páran beálltok játszani a feministákat, meg hogy incelke vagyok, miközben csak egy véleményt jegyeztem meg ZÁRÓJELBE! De ugyebár a nőknek szabad más nőket lehordani, lealacsonyítani,sőt a férfiakat is simán.

Éljen az egyenlőség! (szarkazmus)

2023. jún. 19. 18:10
 17/25 anonim ***** válasza:
45%
önbizalommal, hogy le merd szólítani.
2023. jún. 19. 18:11
 18/25 anonim ***** válasza:
52%

15

Eltolhatod a biciklit, Edricus.

2023. jún. 19. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Még véletlenül se ő vagyok, de köszi, hogy te is bebizonyítod, hogy a férfiakat lehet probléma nélkül leincelezni, meg degradálni. 😉
2023. jún. 19. 19:56
 20/25 anonim ***** válasza:
35%
Tiktokkal biztosan
2023. jún. 19. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!