Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig kell rendelkeznie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig kell rendelkeznie autóval egy férfinek?

Figyelt kérdés

Most olvastam már több mint 500 ezer kell a jogsira.

Akinek nincs és autója se az hátrányt szenved a csinosabb - vékonyabb - igényesebb nők szemében?

2023. máj. 16. 14:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
93%
Nem, tegnaptól már nem kell. Eltörölték ezt is, mint az egyetemi nyelvvizsgát.
2023. máj. 16. 14:33
 2/30 anonim ***** válasza:
77%

Eddig se kellett, ha nem vagy egy anyagias felszínes göykér.

De ha az vagy, akkor bizony kelleni fog. Sajnálom.

2023. máj. 16. 14:36
 3/30 anonim ***** válasza:
73%

Inkább az szenved hátrányt, aki úgy kezeli a "csinos - vékonyabb - igényesebb" nőket, mint valami külön entitást. Vagy mint valami tárgyi javat vagy szolgáltatást, nyilván amelyik kinéz valahogy, az bezony szó szerint drágább. Mintha egy ducibb nőnél már kevesebb létjogultsága lenne, ha elvárja mondjuk a jogsit, de egy vékony nőnél érthető.

Nézd, én csinos, sportos, igényes nő vagyok, de ha szagot kapnék, hogy ilyen gondolkodásod van, akkor onnantól még egy rühes kóborkutyával is szebben bánnék, mint veled valaha.

2023. máj. 16. 14:36
 4/30 anonim ***** válasza:
79%
Nagyon egyetértek #3 válaszadóval. Mindennap ezt lehet látni itt gyakorin "jobb fajta" "csinosvékony" "jobb kinézetű" nő hogy JUT valakinek. Szörnyű ez a hozzáállás. Így ne csodálkozzatok ha nem lesz társatok. Mellesleg az autó megléte pl Budapesten teljesen felesleges, csak a dugóban állsz vele.
2023. máj. 16. 14:43
 5/30 anonim ***** válasza:
64%
Vékony, sportos nő vagyok, voltak “autótalan” pasijaim, de őszintén nem akarnám újra. Olyan kellemetlen, hogy én furikázom. Mostani páromnak 2 is van. Egész más így a kapcsolat, persze sok más szempontból is, ami az anyagiakat illeti. De simán találhatsz olyan nőt, akinek nem fontos, hogy legyen kocsid, mert mint írtam, én is voltam ilyen pasikkal.
2023. máj. 16. 14:46
 6/30 anonim ***** válasza:
0%

Szekszi, ha 2 tonna vasat cipel magaval mindenhova :)

38F incel

2023. máj. 16. 14:59
 7/30 anonim ***** válasza:
64%
Neked miért kell vékony nő? XD
2023. máj. 16. 15:00
 8/30 anonim ***** válasza:
63%
Te helyesebb - izmosabb - igényesebb férfi vagy?
2023. máj. 16. 15:02
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Jogosítvány illene, hogy legyen, az, hogy mivel jársz dolgozni, rohadt mindegy, de ha mennétek nyaralni vagy bármi, legalább kibérelni tudj már egy autót. Városon belül oké a tömegközlekedés is.
2023. máj. 16. 16:17
 10/30 anonim ***** válasza:
77%

Neked csinos szép nő kell, a legtöbb nőnek meg van autója. Azért egy kisautót nem akkora kunszt fenntartani.

Úgy gondolom, a nők minimum azt igénylik a pasiktól vagy többet, mint amivel maguk is rendelkeznek.

2023. máj. 16. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!