Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig kell rendelkeznie...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig kell rendelkeznie autóval egy férfinek?

Figyelt kérdés

Most olvastam már több mint 500 ezer kell a jogsira.

Akinek nincs és autója se az hátrányt szenved a csinosabb - vékonyabb - igényesebb nők szemében?

2023. máj. 16. 14:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
49%
20: most ezzel nem tudok vitatkozni, én azt mondom, amit látok. Általában nem lerobbant tragacsokkal közlekednek az emberek, 10-15 éves, elég jó állapotban lévő autókkal max. Aztán meg ott vannak a kisgyerekek, akik azt hiszik hogy az autóút versenypálya, belőlük is van rengeteg, okozzák is a baleseteket a nem középkategóriás autóikkal ÉS motorjaikkal. Én ezt látom. Aztán bizonyos embereknek van kocsija, valakinek meg nincs. De azért nincsenek kihalva az utak.
2023. máj. 16. 20:59
 22/30 anonim ***** válasza:
34%

Nem tudsz vitatkozni, mert ezek tények, és egyszerűen nem neked van igazad.

[link]

A 15 éves autó nem a "max", hanem az átlag.

Az pedig még mindig puszta HAZUGSÁG, hogy rengeteg fiatal hülyegyerek közlekedik több 10 milliós autóval. Vagy ha látsz 5-öt egymás után, az neked mondjuk rengeteg?

2023. máj. 16. 21:05
 23/30 anonim ***** válasza:
49%
22: Jó, mindegy. Egyébként nézd meg hány új és zöld rendszámos kocsit látsz.
2023. máj. 16. 21:11
 24/30 anonim ***** válasza:
36%

Valóban nincs RENGETEGNEK, de annyinak bőven van, hogy az, akinek ez fontos, azt mondja, megvárja, amíg talál egy ilyen srácot és a többit addig leszarja. Pláne ha online ismerkednek, elég gyorsan lehet szelektálni a srácok közül, de még élőben sem tart sokáig találni egyet, ha megfelelő helyekre jár az ember.

A végén lehet nem fog mindenkinek jutni, de mondjuk ha a 20-as éveid elején vagytok, akkor gyorsan cserélődnek a partnerek, ott még nem az van, ha találsz valakit, akkor onnantól örökre együtt vagytok, szóval ott még az éppen foglalt srácok is nemsokára megint szabadok lesznek.

De amúgy meg a lányok nagy része pont leszarja, hogy 5 milliós vagy 15 milliós autód van, csak lehet a kérdező által vágyott "csinosabb - vékonyabb - igényesebb" nők pont nem. :D

2023. máj. 16. 21:14
 25/30 anonim ***** válasza:

23

Komolyan ennyi buta vagy?

Teljesen mindegy, én hányat számolok össze.

2023. máj. 16. 21:16
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van autóm, a barátomnak nincs. Volt egy időszak, amikor ezt eléggé kihasználta. Nem őt kellett szállítani, hanem a cuccait. Ezt aztán leépítettem, és a kapcsolatot is jóval lazábbra vettem.
2023. máj. 16. 22:05
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki Pesti az el nem tudja elkepzelni, hogy vidéken milyen az élet, úgyhogy igen fontos....
2023. máj. 16. 22:57
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
23 az új rendszám nem jelent semmit. Régi kocsira is raknak.
2023. máj. 16. 23:46
 29/30 anonim ***** válasza:
59%

A zöld rendszámosak újak. Fiatal, kisgyerekes nők járnak vadiúj terepjárókkal bevásárolni. Pesten valóban lehet autó nélkül élni, de ha kihúzod a lábad innen, főleg egy kistelepülésen, autó nélkül meghaltál.

N

2023. máj. 17. 05:34
 30/30 anonim ***** válasza:
52%
29-es végre egy nő aki normálisan gondolkodik :) ment a Zöld :)
2023. máj. 17. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!