Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mekkora havi nettó fizetéssel kell rendelkeznie egy férfinek ahhoz, hogy tiszteljètek?

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy van az az összeg aminek függvényében már annyit tud költeni rátok vagy támogatni benneteket egy férfi havonta annyira, hogy az miatt ti felnézzetek rá és ezen kényelem függvényében vele legyetek. És ezt úgy kèrem kalkulálni, hogy a személyiséget és a külsőt tételezzük fel kevésbé veszitek figyelembe. De az anyagi biztonságot veszitek előtérbe. Èrdekel hogy ez mennyi manapság? Mondjuk a fizetésetek duplája?
2023. ápr. 27. 23:49
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
83%
Nyugi, nem az anyagi helyzeted miatt nem kellesz nekik! Felesleges ezen kattognod.
2023. ápr. 28. 01:14
 2/27 A kérdező kommentje:
Mivan irígykedsz?! Troll vagy? Hogy kötekedsz.
2023. ápr. 28. 01:57
 3/27 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem egy olyan nő, aki valamire tartja magát, inkább nyomorog, mint egy olyan férfival legyen, akinek csak a fizetése, ami megüti a mércét
2023. ápr. 28. 02:10
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Nem akarok anyagiasnak tűnni, és tényleg nem ez a LEGFONTOSABB, viszont szerintem ha nettó azért megkeres valaki minimum 240< körül az már jó, de nem NEKEM, nekem nem kell a pénze, csak ez az összeg bizonyítaná, hogy nem csóró, nem másokon kell élnie és talpraesetten elboldogulhat ebből az összegből, netalán együtt eltudnánk menni programokra és nem nekem kell állni az ő részét is, hanem tudja állni a sajátját. Ezzel az összeggel félre is lehet már tenni, illetve nem kerül kellemetlen helyzetbe, ha jól bánik vele.

Remélem kielégítő válasz volt :)

2023. ápr. 28. 02:13
 5/27 anonim ***** válasza:
74%
Azt kihagytam hogy csupán kényelemből nem lennék vele, mi vagyok én? Valami kis hercegnő akit el kell tartani? Akkor inkább leszek egyedül és megkeresem a saját kenyerem, bármilyen tisztességes módon.
2023. ápr. 28. 02:17
 6/27 A kérdező kommentje:
Úgy látszik a tisztelt vàlaszolók nem èrtik a kérdésem kiindulásának alapjàt. És azt sem hogy kinek érdemes erre vàlaszolnia.
2023. ápr. 28. 02:46
 7/27 anonim ***** válasza:
72%
Mire gondolosz, kérdező?
2023. ápr. 28. 02:48
 8/27 A kérdező kommentje:
Hàt pl arra, hogyha valaki hozzájárul egy nő életéhez úgy hogy az neki megéri, mármint nőnek, akkor az vele van együtt addig, amíg támogatják.
2023. ápr. 28. 03:22
 9/27 anonim ***** válasza:
80%

Egy kicsit sem tudnék tisztelni egy olyan férfit, aki azt hiszi, normális dolog, hogy a pénzével kellene tiszteletet kivívnia egy párkapcsolatban. Ugyanúgy akkor sem, ha szerinte elfogadható, hogy a pénzével tartson meg valakit. Egyenesen menekülnék ilyen pasi közeléből. Ellenben sajnos vannak olyan nőnemű egyedek, akiket csak a pénz és a jólét érdekel, meg hogy ne kelljen csinálniuk semmit. Ezeknek minél több, annál jobb, legyél minimum vállalkozó, IT-s, orvos, ilyesmi. Csak dolgozz sokat, és otthon se legyél.

Engem nem érdekel mennyit keres valaki, csak dolgozzon, ne én tartsam el. Én sem várnám el soha, hogy eltartson a másik.

2023. ápr. 28. 03:53
 10/27 anonim ***** válasza:
85%

Ha tenyleg az lenne, hogy CSAK a penz miatt akarok valakivel lenni, akkor villantani kellene rendesen, mert amugy krvajol erzem magamat egyedul es ha nem annyira jo fej a srac, esetleg jol se nez ki nagyon, akkor legalabb tejeljen rendesen. (Bar nemtom, miert mennek bele egy ilyen kapcsolatba, de most tekintsunk el ettol, ha ez a kerdezo alma…)

Ugyhogy en azt mondanam, a pontos osszeg, hogy o mennyit keres, rohadt mindegy, de havi masfel milla szabad felhasznalasu zsebpenzt akarok. A szamlaimat allja o, kajat allja, mindent alljon. De ennyi penzert eljatszom mondjuk ugy ket evig, hogy nem utalom. Ja, analszex meg szopas nem jar ennyiert es tobbert sem.

2023. ápr. 28. 03:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!