Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kéne fiatalon bárkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne fiatalon bárkinek is lakással vagy autóval rendelkeznie?

Figyelt kérdés
A lakást mondjuk még talán megértem, lakni úgyis kell valahol, napi szintű használatban van. De autó minek egy egyedül élő embernek? Áztatni az út szélén egész nap, amíg dolgozik? Mivel az autós bejárást úgysem fizeti a munkahely, akkor minek menne autóval. Nem bírja hazavinni azt a sok kaját, amit egyedül megeszik? Egyedül élve háztartási gépből sincs annyi senkinek, hogy azokat szállítsa az autóval. Hétvégén, ha épp nem fáradt, akkor elmegy valahova autóval talán. Tehát 7 napból használja jó esetben egy napot.
2023. jan. 7. 07:32
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
5%

Én saját házzal, és autóval is rendelkezem. Szeretem kirúgni a szociálisan gyenge, alkoholista embereket a cégtől. Van feleségem, és gyerekem is.

Üdv,

Maláti Pityu

2023. jan. 7. 07:39
 2/47 anonim ***** válasza:
3%
Ja, és ezt az infláció kellős közepén teszem, hogy minél nagyobb fasz legyek. 😏
2023. jan. 7. 07:45
 3/47 anonim ***** válasza:
0%

Hiába tolod ezt a kérdezősködést, mikor te is tudod a választ:kényelem és szabadság.

Bevásárlás, utazás, kirándulás, szabadidő, rosszidő, cipekedés, rengeteg esetben időspórolás még a parkolással együtt is.

Nekem nőként van jogsim, de autóm még nem, mert parázok a bp-i vezetéstől. Ne tudd meg, mennyi életerőmet veszi el mindennaposan, hogy bkv-znom kell. Az idegrendszerem rámegy, meg tudnék ölni bárkit, annyira utálom.

Emellett pedig mindent cipelnem kell, hiába lakom belső kerületben.

Se késő esti elfoglaltság, se utazás, semmi. Iszonyodom már mindentől, ahol emberek vannak és egy légtérben kell velük lenni.

Itt senkit nem fog meggyőzni az autó szükségtelenségéről, aki eddig is szerette/elvárta.

Keress olyan nőt, aki nem várja el.

2023. jan. 7. 07:45
 4/47 anonim ***** válasza:
3%

Az nyilván nem érdekel, hogy ezt a hülyét felvették legalább 2 céghez, háromszor annyi pénzért. Nekem a hírnév a lényeg.

Pityu

2023. jan. 7. 07:47
 5/47 anonim ***** válasza:
39%

Bevásárlás, beteg a gyerek ne kelljen buszozni. Könyebb eljutni vele bárhova. Amelyik férfi nem rendelkezik legalább jogaival ; az életképtelen!

L

2023. jan. 7. 07:55
 6/47 anonim ***** válasza:
21%
*jogsival
2023. jan. 7. 07:55
 7/47 anonim ***** válasza:
30%
Nekem pl a családom külföldön él. Választhatok, hogy vagy kifizetek 40-50 ezret a repülőre, vagy kevesebbért utazom, és mindössze egy kistáskát viszek. Vaaaagy zötykölődhetek 13 órát a buszon, összezárva gyakran kegyetlenül büdös emberekkel.
2023. jan. 7. 08:00
 8/47 anonim ***** válasza:
78%

Mennyire fiatalon? Egy másik kérdésnél egy 19 éves lány szerint 20 évesen már alapkövetelmény a lakás meg az autó, legkésőbb 25 évesen a diploma. Ha ez nincs meg, kuka. 20 évesen csak annak lehet lakása és kocsija, akinek a szülei vesznek. A diploma még csak-csak érthető, de ezek szerint egy technikus vagy egy szakmunkás "kuka"? Tipikus aranyásó mentalitás.

N

2023. jan. 7. 08:10
 9/47 anonim ***** válasza:
100%

Nem kötelező!

🤷🏻‍♀️

N 30

2023. jan. 7. 08:16
 10/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező, hogy legyen valakinek autója, viszont nem mindenki lakik a fővárosban ahol bárhova el lehet jutni tömegközlekedéssel, és alig kell várni rájuk. Én egyedül élek, és a munkábajáráson felül is használom az autót, pl mert boltban nem egy napra vásárolok, de a múltkor éjfélkor kellett mennem a kórházba, ami 25km-re van. Meg hidd el kérdező, hogy nem jó pont ha egy randira busszal érkezel. Manapság az autó a szabadság része, hogy ha elmegy az ember a párjával valahova, akkor nem ázik-fázik míg oda, vagy hazaér, nincs időponthoz kötve stb. Meg szerintem ha egy pasinak nincs, de a nőnek van, akkor az eléggé lealacsonyító, és a pasit minősíti. Ott van az egyik ismerősöm, 45 kilós csaj, és van jogsija, nála idősebb pasijának nincs, de mégcsak meg se akarja csinálni.
2023. jan. 7. 08:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!