Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségesen élő, rendszeresen sportoló, fiatalos 47 éves nőnek akinek a párja hasonló paraméterekkel rendelkezik előfordul , hogy a menopauza miatt teljesen megszűnik a nemi vágya? (A klimaxnak egyelőre csak előjelei vannak). Ti mit tapasztaltok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 15:14
2/16 anonim válasza:
Teljesen megegyeznek veled a paramétereim.
A vágyam nem szűnt meg, de nem teljesen egyenletes és az orgazmuskészségem is változó.
3/16 anonim válasza:
Bár ffi vagyok, de a feleségem is ennyi idős. Sok hőhullám,feszültség,nem jött meg neki már egy éve,stb.
Viszont, ha nem is olyan a libidója mint 15 éve,azért még nincs okom panaszra.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Lehet ,hogy kicsit félreértettéket mert én is férfi vagyok és a páromról van szó. Túl hosszan nem tudtam feltenni a kérdést mert korlátozott a karaktermennyiség amelyet használhattam. Párom esetében teljesen megszűnt a vágy több éve nem volt szex de pl. meztelen ölelkezés , simogatás sem. Nincs rá igénye.Alvás pedig külön - külön hálószobában.
2022. febr. 7. 16:00
5/16 A kérdező kommentje:
A páromnak még rendszeresen és pontosan megjön!
2022. febr. 7. 16:04
6/16 anonim válasza:
Teljesen egyénfüggő, van akinek korábban kezdődik, más semmit sem sportol, s nem is fiatalos de még 50x évesen igen aktív szexuálisan.
Ezzel együtt a ti problémátokat nem a menopauza okozza hanem az érzelmi elhidegülés, eltávolodás. Ti nem pár vagytok, hanem lakótársak. Az érintések, ölelések, meghitt pillanatok hiánya különösen ezt támasztja alá.
7/16 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ,hogy jól látod de a párom ezt egyértelműen a menopauzának tudja be. 4 éve még tökéletesen működött a szex. Három éve a párom még fehérneműben sem láttam. :(
2022. febr. 7. 16:22
8/16 anonim válasza:
#7 "édesem ma ne fáj a fejem" kifogásnak használja, nem ez a gond köztetek. Nem kellene leülnötök és úgy őszintén beszélgetni a kapcsolatotokról? Ha van gyerek kérjétek párterapeuta segítségét hátha menteni tud még valamit a menthetőből. Ha nincs gyerek akkor meghozni azt a döntést amit már kellett volna... Te így akarsz élni életed végéig? Mert ennek nincs túl sok értelme így.
9/16 A kérdező kommentje:
A párom szerint ez teljesen rendben van így, nem kell ezen változtatni.
2022. febr. 7. 16:26
10/16 anonim válasza:
#9 akkor jól fogja magát érezni egyedül is, egy kapcsolat két emberről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!