Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészségesen élő, rendszeresen sportoló, fiatalos 47 éves nőnek akinek a párja hasonló paraméterekkel rendelkezik előfordul , hogy a menopauza miatt teljesen megszűnik a nemi vágya? (A klimaxnak egyelőre csak előjelei vannak). Ti mit tapasztaltok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 7. 15:14
11/16 A kérdező kommentje:
Gyerek, közös vagyon nincs.
2022. febr. 7. 16:29
12/16 anonim válasza:
#11 akkor mire vársz még??? Ez a "kapcsolat" már rég NEM működik, tényleg így akarod leélni még a hátralévő életed, szex, szenvedély, tűz, érzések, szerelem nélkül? Mi köt még egyáltalán hozzá? Azon túl hogy neki így "kényelmes". Nagylevegő és gondolkozz el ezen, üljetek le megbeszélni mert ennek így lakótársként nincs értelme.
13/16 anonim válasza:
Sajnos az én párom is ebben a szituban van. Régen minden nap kívánta, bevállalós volt, most meg ugyan szexelünk de már nem a régi. Ő is elismeri, de fizikailag változáson megy keresztül és nehezen viseli.
14/16 anonim válasza:
Sajnos én is csak azt tudom mondani, itt a probléma túlmutat a szexuális életeteken. Nálatok, azaz párodnál valóban érzelmi elhidegülésről van szó inkább.
Nálam a libidónak már minden szakasza megfordult. Volt normál szinten, voltam szinte aszexnek mondható, most épp évek óta az egekben van. De egy mindig fixen megegyezett. Az ölelést, bújást, érintést, apró puszikat minden szakaszban igényeltem. Adni és kapni is.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A páromnál már a legszélsőségesebb eset van amelyet azt hiszem szexuális averziónak neveznek. "Egészséges" embernek pokol ilyen ember mellett élni főként, hogy az aszexuális életformát is próbálja rám kényszeríteni és kurvára nem érdekli, hogy rossz ez így nekem. Ennél még egyedül is jobb lesz azt hiszem. Azt tanácsolom minden ilyen szituban lévő embernek legyen nő vagy férfi ,hogy időben lépjen és ne várjon éveket mikorra már teljesen belerokkan és az önbecsülése kb. a béka segge alatt -100 lesz.
2022. febr. 8. 08:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!