Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kéne fiatalon bárkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne fiatalon bárkinek is lakással vagy autóval rendelkeznie?

Figyelt kérdés
A lakást mondjuk még talán megértem, lakni úgyis kell valahol, napi szintű használatban van. De autó minek egy egyedül élő embernek? Áztatni az út szélén egész nap, amíg dolgozik? Mivel az autós bejárást úgysem fizeti a munkahely, akkor minek menne autóval. Nem bírja hazavinni azt a sok kaját, amit egyedül megeszik? Egyedül élve háztartási gépből sincs annyi senkinek, hogy azokat szállítsa az autóval. Hétvégén, ha épp nem fáradt, akkor elmegy valahova autóval talán. Tehát 7 napból használja jó esetben egy napot.
2023. jan. 7. 07:32
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
46%

Már melyik ország melyik valóságát? Csak mert, drágaság, a KSH ellened dolgozik.

[link]

Senkit nem érdekel az átlagkereset, a mediánt kell nézni, ami kb. nettó 270 körül van. Persze tudom, el van csalva, el van kamuzva a statisztika, nyilván. :D Nem lehetetlen, hogy tényleg hazugság az egész - viszont akkor nem lefelé húzzák, hanem kozmetikázzák az adatokat. Namármost, nettó 270-ből (amit egyébként én így is soknak tartok, de legyen annyi) várom, hogy te mit hozol ki. Emlékeztetőül: a kenyér már nem 350, hanem 750, a legolcsóbb felvágott nem 120, hanem 350, a benzin nem 370 (vagy ársapkával 480), hanem 650,a tej pedig nem 160, hanem 350, de csak akkor, amikor akciós. De bocsi, feltételezem, te nem sűrűn jársz boltba, mert akkor nem írnál ekkora iszonytató baromságot és nem a kis álomvilágodban élnél.

2023. jan. 7. 09:32
 22/47 anonim ***** válasza:
19%

Hű de bepörögtél drágaság, hogy a KSH-val dobálózol:D

Ez már a legalja…

2023. jan. 7. 09:36
 23/47 anonim ***** válasza:
12%

@22

Ja igen, én legalább alá tudom támasztani, hogy objektíve nekem van igazam. Hirtelen már csak a személyeskedésre futja, igaz? :) Na, ezért mondom, hogy ennyire komolyanvehetőek a hozzászólásaitok, és hogy csak nagyon ócska trollok vagytok. #20 legalább megpróbál valami félig hihetőt összestandupolni, ennyi a javára írandó, miközben te tényleg csak annak apropóján vagy itt, hogy minél több embert felhúzz a szűk látóköröddel és az agymosottságoddal. Na mindegy, látom, veled vitatkozni olyan, mint egy kézzel tapsolni, és így is többet amortizáltam a billentyűzetet, mint amennyit érdemelt a provokációd.

2023. jan. 7. 09:41
 24/47 anonim ***** válasza:
34%

Ki a franc vagy te, hogy neked bizonyítsak bármit?

Senki nem vagy.

Pusztán leírtam, hogy hogy van. Az, hogy te ezzel mit kezdesz, a te problémád.

2023. jan. 7. 09:45
 25/47 anonim ***** válasza:
64%
Amúgy mi nem az átlagról vitatkozunk, ám... Tisztában vagyok vele, hogy mennyi az átlagkereset Magyarországon. Mindössze annyit állítottam, hogy ha én átlagos háttérrel és átlagos képességekkel jóval átlag fölötti fizetéssel KEZDTEM, akkor ez annyira nem megugorhatatlan. Vagy nem hiszed el, hogy ennyit fizetnek egy multinál? Nos, ennyit fizetnek, ha egy megfelelő diplomával és nyelvvizsgával érkezel hozzájuk. Vagy azt nem hiszed el, hogy én ott dolgozom? Úgy véled, hogy ilyen munkahelyen csak hiperintelligens rózsadombi úrigyerekek dolgoznak, mindenki más meg éhbérért nyomorog? El vagy te tévedve, barátom.
2023. jan. 7. 09:48
 26/47 anonim ***** válasza:
25%
Miért kéne megfelelni olyan embereknek, akik ezt hajtogatják? Ember, növessz már saját személyiséget.
2023. jan. 7. 11:47
 27/47 anonim ***** válasza:
28%
11. Itt azért volt pár kamu kifogás. Én csapvizet, kávét és teát iszom. Nem kell gyümölcsleveket, üdítőket vagy ásványvizet cipelnem sehonnan. Nem mindenki ásványvizet és gyümölcslevet iszik. Amúgy van autóm, csak ezek amikor olvastam olyan baromságoknak tűntek, hogy kizárólag magadból indultál ki és muszáj voltam reagálni.
2023. jan. 7. 13:05
 28/47 anonim ***** válasza:
72%

27

Én viszont, szeretem a gyümölcsleveket! Ez miért kifogas?

En semmire nem keresek kifogast! A kerdezo keres kifogast arra h kiert NE legyen autoja

2023. jan. 7. 13:07
 29/47 anonim ***** válasza:
48%
Mert elvárás.
2023. jan. 7. 16:31
 30/47 anonim ***** válasza:
26%

20 évesen: kocsi, saját. 25 évesen: diploma. 30 évesen: saját lakás. Ha ez megvan, akkor el lehet kezdeni csajozni.

19/L

2023. jan. 7. 16:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!