Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó értelemben véve nyomulósabbnak kéne lennem az első randin,ez lehet a probléma?
Netes társkeresőt használok és képek alapján helyes vagyok,de sok esetben nem tudok túllépni az első randin és megkapom hogy nem működik a kémia,csak barátként tud rám tekinteni.
Introvertalt vagyok és most második randin megmondta a lány hogy neki extrovertáltabb pasi való szerinte és barátságnál többet nem tud elképzelni velem.
Vajon ha jó értelemben véve nyomulósabb lennék a randin akkor nagyobb sikerem lenne vagy az is veszett fejsze nyele lenne?
Most is voltak apró érintések,ölelés ,szóval nem zéró testi kontaktus van.
Nekem van egy nagyon "olcsó" trükköm ami mindig be szokott válni az első randin.
Veszel egy tábla csokit
( minőségit,ne budge csoki legyen)
A tábla csokit( nagyon fontos szigorúan a randi közepén odaadod a lánynak) nem a randi elején, nem a randi végén,hanem a közepén adod neki.
"hogy el is felejtettem ezt neked hoztam" felkiáltással.
Miközben megbontja a csokit együtt eszegetitek mondjuk egy padon a kezeitek véletlenül összeérnek,összemosolyogtok és ennyi.
Tudom nagyon olcsó szánalmas trükk,de nekem mindig bevált.
Általában igen,de volt olyan hogy odaadtam a csokit és utána eltette a táskájába.
Majd én mondtam neki egy kis idő után hogy kóstoljuk meg azt a csokit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!