Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet ismerkedni, ha introvertált vagyok[nagyon]?
Nagyon magas önbizalmam van általánosan, és különböző területeken is, élőben is menne, az introvertált nem foglalja magába az önbizalomhiányt.
Az érett itt a karakterre utal, a személyiség megdolgozottságára.
Miért használom rosszul?
Ezen a területen. Nehéz lenne kibontani, azért írtam bárkit mert nyilván senkinek se jó mindenki.
Kérdező, az introvertáltság még mindig nem azt jelenti, hogy némán ülsz a sarokban egy társaságban. Csak azt, hogy ha mondjuk egy pénteken egyszer elmentél bulizni, akkor lehet jövő pénteken már nem vágysz meggint oda, hanem inkább sétálnál egyet a nádirigó tanösvényen akár egyedül, akár 1 max 2 emberrel együtt.
Nehezen oldódok én is, de azért 1-2 óra után már részt veszek a beszélgetésben, ha teljesen idegen társaságról van szó, addig figyelek :D
Te is azt hiszed, mint én 15 évvel ezelőtt, hogy csak akkor jó egy beszélgetés, ha 2 perc után mennek a komoly témák. Közben meg nem. Eleinte mennie kell a humornak, semmitmondó témáknak, abból lehet tovább építkezni, nem lehet megúszni az abban való rsézvételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!