Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek hol lehet ismerked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol lehet ismerkedni, ha introvertált vagyok[nagyon]?

Figyelt kérdés
23 éves férfi vagyok, tovább szűkíti a kört, hogy meglehetősen érett vagyok és nem fogok időzejeles bárkivel ilyenbe belekezdeni, de jelenleg úgy érzem elakadtam ezen az adott életterületen.

2023. jún. 18. 21:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
20%
Csakis neten.
2023. jún. 18. 21:50
 2/18 anonim ***** válasza:
20%
Neten, ismerősök ismerőseivel. Vagy velem (én is az vagyok :D)
2023. jún. 18. 21:51
 3/18 anonim ***** válasza:
26%
Érett = nemileg, fizikálisan vagy belső tulajdonságaid illetően?
2023. jún. 18. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem rosszul használod az introvertáltat.
2023. jún. 18. 21:54
 5/18 anonim ***** válasza:
71%
Hol akadtál el? Mennyivel vagy érett? Kihez képest? Milyen szempontból? Ne maszatolj, fogalmazz világosan, ne ilyen általánosan. Milyen az az idézőjeles bárki? Ezen az oldalon mindenki egy "bárki", amíg meg nem ismered. Én is egy bárki vagyok neked, pedig én is megválogatom, kivel ismerkedem.
2023. jún. 18. 21:57
 6/18 A kérdező kommentje:

Nagyon magas önbizalmam van általánosan, és különböző területeken is, élőben is menne, az introvertált nem foglalja magába az önbizalomhiányt.

Az érett itt a karakterre utal, a személyiség megdolgozottságára.

Miért használom rosszul?

Ezen a területen. Nehéz lenne kibontani, azért írtam bárkit mert nyilván senkinek se jó mindenki.

2023. jún. 18. 23:28
 7/18 A kérdező kommentje:
A tovább szűkíti a kört az implikálja, hogy elég nagy populációnál.
2023. jún. 18. 23:30
 8/18 anonim ***** válasza:
60%
Sehol. Introvertált férfi sajnos egy nőnek sem kell.
2023. jún. 19. 08:03
 9/18 anonim ***** válasza:
39%

Kérdező, az introvertáltság még mindig nem azt jelenti, hogy némán ülsz a sarokban egy társaságban. Csak azt, hogy ha mondjuk egy pénteken egyszer elmentél bulizni, akkor lehet jövő pénteken már nem vágysz meggint oda, hanem inkább sétálnál egyet a nádirigó tanösvényen akár egyedül, akár 1 max 2 emberrel együtt.

Nehezen oldódok én is, de azért 1-2 óra után már részt veszek a beszélgetésben, ha teljesen idegen társaságról van szó, addig figyelek :D

Te is azt hiszed, mint én 15 évvel ezelőtt, hogy csak akkor jó egy beszélgetés, ha 2 perc után mennek a komoly témák. Közben meg nem. Eleinte mennie kell a humornak, semmitmondó témáknak, abból lehet tovább építkezni, nem lehet megúszni az abban való rsézvételt.

2023. jún. 19. 08:17
 10/18 A kérdező kommentje:
A kérdésem praktikus jellegű, arra irányult, hogy hol lehet ismerkedni és a HOL-on van a hangsúly. Az introvertálttal mondjuk tényleg szűrni akartam olyan helyeket, mint szórakozóhelyek(mondjuk akár egy introvertált is mehetne szórakozni...)
2023. jún. 19. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!