Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol lehet ismerkedni, ha introvertált vagyok[nagyon]?
9. Az 1-2 óra nálam 15-30 perc:)
8. Dehogynem.
A kapcsolati hálódon keresztül kell ismerkedni, a velük szervezett közös programokon.
Barátok tesói, unokatesói, szaktársai, sporttársai, stb, a sor - a te korodban - szinte végtelen.
Ha nincs kapcsolati hálód, akkor most még ha belehúzol akkor könnyen szerezhetsz.
8. Nem igaz, hogy introveltált férfi senkinek se kell, az én férjem is az, és én kifejezetten így szeretem.
Mi egy baráti kör révén ismerkedtünk meg. A 13-as jó tanácsot ad, kapcsolati hálón keresztül próbálj ismerkedni. Ha ilyened nincs, akkor valamilyen közös hobbit űző társasággal, akik rendszeresen összejárnak, pl. túrázókkal, ahol meg lehet a háttérben húzódni. Akinek tetszel, úgyis észrevesz :-)
Az, hogy valaki introvertált, az azt mutatja, hogy az energiáját nem más emberekből és a pörgős életéből, hanem saját maga csendjéből és egyedüllétéből szerzi. Ezt a 9-es válaszoló válaszára írom, mivel az introvertált emberek nem szeretnek bulizni és igenis, ha mégis buliba keverednének, megpróbálják elkerülni a figyelem középpontját. Tudom jól, mert én is introvertált vagyok.
Kérdező, a kérdésedre a válaszom pedig az, ahogy előttem is írták, az interneten, bár itt vigyázni kell, mert sok a csaló és rosszindulatú. Vagy pedig, ahogy én ismerkedtem meg a barátommal, más ismerősök által, vagy ha vannak barátaid, kérdezd meg, hogy kiket tudnának ajánlani neked.
Akárhol spontán lehetséges, egy könyvtárban, parkban, múzeumban, stb...
Szerintem a neten nem a legjobb de az is 1 lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!