Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés

Nem volt még párkapcsolatom.

A családtagjaimon, barátaimon kívül nem kapok bókot senkitől sem.

Mindig én kezdeményezek beszélgetést.

Eddig egyetlen fiú érdeklődött utánam, egyetlen egy randin voltam vele (nála is én kezdeményeztem), aztán visszament az exéhez.

Próbálok a mai divatnak megfelelően öltözni, az egész nyarat végigdolgozom (heti 6 nap), hogy tudjak venni pár ruhát még, és másfél hónapja neki álltam edzeni. Nem voltam sose dagadt, csak húsos (154 cm-hez 52-55 kg). Edzek popsira is, 10 kilót szeretnék leadni, plusz formásodni. Alacsony vagyok, kevés hajjal, kis mellekkel, lapos fenékkel, aszimmetrikus arccal, a szemem alatt szarkaláb van.

(a koromat direkt nem írom le, nem érdekel, hogy ki szerint vagyok fiatal és mennyire érek rá)

2023. jún. 18. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Nem megfelelő helyen és nem megfelelő emberekkel ismerkedsz. Lehetséges, hogy a személyiséged taszító. Sok minden közrejátszhat.
2023. jún. 18. 21:06
 2/5 anonim ***** válasza:

Pedig a kor elég fontos minden téren, illetve a mai világban a külső az elsődleges.

Regisztrálj tinderre, a sok elkeseredett fazon biztosan írogatni fog, csak győzzél választani.

Akár még komoly kapcsolat is lehet belőle.

Nőként extrém nagy előnyben vagy még átlag alatti külsővel is.

2023. jún. 20. 08:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nőként extrém nagy előnyben vagy még átlag alatti külsővel is."

Meg a francokat.

Igaz, nem tinderes, hanem badoos tapasztalataim vannak, előbbiről gyorsan töröltem magam a sok tökély miatt.

Like-olgatnak, persze (írni nem tudnak, ha nem viszonzom), csak milyen férfiak? Nem, nem annyi a baj velük, mint velem, hogy simán csak rondák és antifotogének. Hanem pl. úgy rondák, hogy az komolyabb problémákat sejtet vagy úgy, hogy abban vastagon benne van az ápolatlanság, igénytelenség is. Vagy nem csupán azért rossz a fotójuk, mert "nem barátjuk" a kamera, hanem mert nincs normális háttér, arckifejezés, testtartás. Aztán a bemutatkozásukból kiderül - már ha ki van töltve -, hogy nem vetik meg az alkoholt, a cigit, képtelenek helyesen írni, normálisan fogalmazni, valóban magukról közölni valami relevánsat idézetek bemásolása és hasonlók helyett. Bőven van, aki a munkaköre, munkahelye vagy egykori iskolája nevét sem tudja normálisan leírni, ha már megadja (az "éretségi" és társai is nagyon jók)... Nem is folytatnám tovább.

Szóval ja, van valamekkora mennyiség, bár elenyésző az átlagos és átlag feletti nőkéhez képest, viszont a minőség kérdése fölött sem kellene elsiklani, az siralmas.

2023. jún. 20. 09:05
 4/5 anonim ***** válasza:

3-as: nőkről ugyanezt lehet leírni. Az "insta szépségeken" kívül a többgyerekes, még fiatal, de totál lezüllöt, leharcolt "anyukák". Akár úgy, hogy 2-3 gyerek különböző apától. Tankok, hatalmas lógó, zsíros bél, elhízottság, ocsmány tetoválások tömkelege, műköröm, igénytelenség minden téren (öltözködés, smink, ruházat), de azért az elvárások megvannak, hogy a fazon legyen legalább 185cm, milliós fizetés, luxus nyaralás stb...

Én nagyjából ezt a két kategóriát látom, a lecsúszottt proli és a wannabe insta sztár.

De élőben sem jobb a helyzet, 2 éve ismerkedtem egy lánnyal, aki ráadásul úgy jött oda hozzám, tehát mégcsak nem is én akartam tőle valamit.

Aranyos volt, szép, jófejnek tűnt és a tekintete is elég értelmes volt, gondoltam csak lesz a dolgoból valami... hát nem nagyon. Kiderült hogy egy üresfejű kis pitsa, kvázi arra játszik hogy lehúzkodja a pasikat, főleg akik mondjuk olyannak tűnnek hogy régóta ehgyedülállóak / nem túl népszerűek.

Az alkoholista, drogos, láncdohányos lánykákról meg nem is beszélve....

2023. jún. 20. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:

4, persze, nincs is ezeken mit cáfolni, létező jelenségek.

Nekem csak az szúrja a szememet (nyilván frusztrációmból kifolyólag...), amikor ilyesmiket jelentenek ki, hogy nőként még ha átlag alatti is az ember, bővelkedik lehetőségekben, jók az esélyei. Holott dehogy.

Nemtől függetlenül akiknek nem jók az adottságaik, és még szerencséjük sincs, azoknak szívás ez az egész férfi-nő kapcsolatosdi. Sok-sok egyedülléttel, elutasítással, mellőzöttséggel vagy szörnyű kapcsolódásokkal. Reménytelenség, kilátástalanság, miközben végig lehet nézni, másoknak milyen jól alakul, mikben van részük, amiket mi elképzelni is alig tudunk.

2023. jún. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!