Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is azért nehéz a párkeresés, mert az incel simpek akik a csajok agyát főzik, szívják hátulról építenek le? írok példát
Teszem azt van egy fogyatékos incel gyerek aki viszont belopta magát a kiszemelt nőd szívébe természetesen csak miki egérként, nem szeretőként.
Te megismered a lányt és mondjuk elhívnád valahova. A lány kikéri az incel tanácsát, megmutatja neki esetleg a beszélgetést, vagy csak beszél róla, hogy megismert valakit. Neki meg az lesz az első dolga, hogy leépít. Ilyenekkel.
-ez ránézésre is egy pszichopata, nehogy találkozz vele, mert kilopja a veséd.
-nehogy elmenj vele mert biztos erőszakoskodni fog
-barátomnak szülinapja lesz holnap gyere el velünk ünnepelni vagy valami hasonló programmal gyorsan elhívja a csajt, hogy ne veled menjen el.
Te meg csak annyit tapasztalsz az egészből, hogy le vagy koppintva, vagy ghostolva lettél. Ezek után akár egy rossz szavad, megjegyzésed van már rád lehet fogni, hogy a simpnek igaza volt. Ha nem írsz semmit akkor az lesz a baj, ha írsz valamit az lesz a baj,
ha meg akkor beszélsz vele amikor a simp épp ott van pl a gagyi kamu szülinapi partin vagy akármin, akkor számíthatsz rá, hogy úgy leépítenek mint az atom.
A simp ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=bUfift7822g
Az incelt meg ismerjük már.
Férfitársaim, őszíntén kérdezem, ez egy létező jelenség, vagy csak az én fejemben létezik?
Kérdező, a blackpill videókban ugyanazok a topicok ismétlődnek mint amiket itt pl a gyakorin ismetelget kb 10 éve 39Fincel meg a többiek.
Youtubeon beírod pl WheatWaffles, Tails blackpill, Brian Unchained, FaceandLMS, Nero Angelo és az ő tartalmaikat megtalálod.
Témák pl. Chadek, miért szar az ismerkedés, csak a kinézet számít, agyonsminkelt insta nők akiket a szépség csúcsának tartanak és akiket egyszerre gyűlölnek és titkon imádnak, műtétek hogy hogyan legyél Chad, geomaxxing (elmélkedés arról hogy szegény országban élő kiszolgáltatott nőket majd a pénzükkel idehoznak, és akkor itt Magyarországon lesz jó nojuk) stb.
Extrémebb tartalom pl DBDR nála kommentben azért már tényleg van olyan hogy lovoldozesrol meg öngyilkosságról fantazialnak.
Erősen ajánlom hogy túlságosan nem melyedj el ebben a világban, mint látod én elkövettem a hibát hogy belemerultem, az utóbbi időben próbálom szépen lassan visszaszorítani.
34. Én is érzem... az erőt:D
Milyen háttérhatalmi terv? Vannak itt bekötési problémák...
"Vannak itt bekötési problémák..."
Nem gond, szakkepzett villanyszerelo vagyok.
39F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!