Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nevezik incelségnek, incel lennék?
Szeretném hangsúlyozni hogy nem tudom mi ez..... nem nagyon hallottam róla, gyakorikérdéseken hallottam róla először nem is nagyon tudom mi ez pontosan, ez az incelség, de mostanában kicsit elgondolkoztam ezen hogy lehet hogy én is az lennék. Ugyanis 39 éves vagyok és eddig egy komoly kapcsolatom volt 10 évvel ezelőtt, azóta rendszeresen próbálkozok élőben is, interneten is (interneten szinte senki nem ír vissza) egyszerűen tízből tíz lány visszautasít, legyünk csak barátok, Bocs mégsem, nem érzem a kémiát, nem vagy az esetem és még sorolhatnám ezeket a jelzőket, próbálok változtatni H
ha tudnám hogy mi a probléma de erről még nem kaptam visszajelzést. Lassan 40 felett vagyok és félek hogy egyedül kell meghalnom... szeretném hangsúlyozni hogy kövér, duci vékony minden típusú nőknél próbálkoztam..Ezt nevezik valódi incelségnek...
2-3. Az incelség egy létállapot, mint pl. a hajléktalanság is. Tényszerűen meghatározható, hogy ki az incel. Az a hajléktalan is hajléktalan, aki még nem hallotta azt a szót, hogy hajléktalan. Az az incel is incel, aki még nem hallotta azt a szót, hogy incel. Nyilván kell neki még pár év, pár évtized, mire ez is tudatosul jobban a társadalomban, de régen is hosszú idő kellett a társadalmi változásokhoz, vagy hogy valami társadalmilag fontos dologra a tömegek ráeszméljenek.
A kérdező egy incel, igen. Akárhogy erőlködik konkrétan nem tud romantikus/intim/szexuális kapcsolatot létrehozni (prosti nem számít) valakivel. Ez az incel definíciója.
#4 Sikertelen = nem jön össze neki a kapcsolat, hiába próbálkozik
Incel = olyan sikertelen aki egyben nőgyűlölő is, az egész élete a frusztrációja körül forog, folyamatosan elméleteket gyárt és olvas arról, hogy a "modern nők" miért felszinesek és igazságtalanok, és hogy miért ők az abszolút áldozatai a társadalomnak. Előrehaladott inceloid stádiumban arról is beszélnek, hogy hogy lehet "megoldani" hogy az inceleknek is jusson nő, ami jobb esetben csak etikátlan, rosszabb esetben full illegális dolgokat foglal magában.
Kérdező normál embernek tűnik, nem incelnek.
6. Én értem, hogy te ezt érted incel alatt, de ez nem így van. Itt van egy konkrét definíció:
"Incel is a sociological term that is short for involuntary celibate or involuntary celibacy, a common adverse life circumstance. The condition of being incel is also called inceldom. This condition of being incel is a certain kind of nonsexuality. "Incel" is used almost exclusively to designate a male incel (making it a synonyme of "malecel"); for female involuntary celibates, the term femcel is used.
The term "incel" often means different things to different people, leading to confusion, that being said the incelosphere can not be accurately described as a political movement. It can't even be described solely as a subculture or a collection of communities, since there are considerable amount of self-identified incels who are not part of any incel forum or group. Therefore, the incelosphere is a subculture as much as trans people are a subculture. For some academics, self-identified incels and this wiki, the word refers to the literal circumstance of being celibate against one's will. However, to mainstream communities, "incel" often refers to a hateful misogynist and/or an involuntarily celibate person who is part of an online community of hateful misogynists. This often leads normies to believe that self-identified incels use the term as an outward display of hate, whereas actual self-identified incels often use the term in a self-deprecating or self-defeating manner."
#8 honnan van ez a definíció? Mert a "normie" szó alapján valaki csak úgy random benyögte valahova, neked meg pont ez a verzió tetszett, szóval ezt másoltad be.
Ez a "hivatalos" definíció:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!